Brænder du for at udvikle, for at formidle og kunne du tænke dig at spille en rolle omkring talentudviklingen i Ulveland? Så er du måske den, FC Midtjylland søger.

"> Brænder du for at udvikle, for at formidle og kunne du tænke dig at spille en rolle omkring talentudviklingen i Ulveland? Så er du måske den, FC Midtjylland søger.

">

28.11.2013, 09:43 | Af: Administrator

FC Midtjylland søger central figur i Ulveland

Brænder du for at udvikle, for at formidle og kunne du tænke dig at spille en rolle omkring talentudviklingen i Ulveland? Så er du måske den, FC Midtjylland søger.

Når 2013 bliver til 2014 får DU nu muligheden for at blive en del af FC Midtjylland, idet vi har brug for en person, som kan varetage følgende opgaver:

- Instruktør og tovholder på vore klubkurser
- Tovholder på FCM Trænerakademi
- Administrativ ansvarlig for FCMs Talenthold (i tæt samarbejde med den sportslig ansvarlige for FCM Elitefodboldskole)
- Være en del af trænertemaet omkring FCMs Talenthold og i det hele taget komme tæt på FCMs talentudvikling for de yngste.

Til at bestride disse opgaver har vi brug for en udadvendt person med overblik og gode administrative kompetencer, som kan håndtere flere bolde i luften på samme tid. En person, som har FCM i hjertet eller som er villig til at gøre en indsats for at finde ud af hvad klubben er og hvad den står for samt at agere ud fra klubbens værdier. Vedkommende skal være god til at samarbejde – både når det gælder i forhold til ledelsen i FCM Elitefodboldskole, trænerne i FCM Elitefodboldskole samt vore samarbejdsklubber. Fodboldmæssigt skal vedkommende som min. være i besiddelse af en UEFA B-licens og så skal vedkommende have erfaring med formidling og opgaveløsning.

Opgaverne knyttet til dette job foregår på hverdagsaftener samt i weekender og der vil i jobbet være rig mulighed for masser af sparring med såvel de nuværende FCM-trænere som instruktører.

Finder du dette interessant, så kontakt Flemming Broe på fbr@fcm.dk. Der forventes ikke en lang formel ansøgning, men vi ønsker kort at høre om dig, dine kvalifikationer samt din motivation for at blive en del af vores spændende setup. Sidste ansøgningsfrist er mandag den 9. december 2013, mens der forventes at blive afholdt samtaler mandag den 16. december 2013.