01.11.2013, 13:30 | Af: Administrator

Femi: Dejligt at være tilbage

Oluwafemi Ajilore er tilbage i FC Midtjylland, hvor det hele begyndte for snart ti år siden for den i dag 28-årige midtbanespiller.

Efter en lang rejse ankom Oluwafemi Ajilore i går til FC Midtjylland, hvor den hårdtarbejdende nigerianske midtbanespiller i den kommende tid skal træne med. Og det var en glad og træt Femi, der var tilbage på sted, hvor det hele begyndte.

- Det er dejligt at være tilbage. Det var her, det hele startede. Jeg er glad for at være tilbage, og det var dejligt at hilse på de andre drenge igen, siger Femi, der i den kommende tid skal træne med i klubben.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - ESBJERG FB - KØB BILLETTER HER >>

- Jeg har trænet og holdt mig i gang, men det er ikke det samme, som når man spiller kampe. Jeg vil træne hårdt, så jeg kan blive helt klar, siger den 28-årige midtbanespiller, der kom fra ulvenes nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei i 2002 og i 2004 som 19-årig fik debut for FC Midtjylland.

I alt blev det til 98 kampe i den sorte trøje, inden han i 2008 blev solgt til den hollandske klub Groningen.

- Det var en god tid i FC Midtjylland, hvor jeg har haft så mange gode oplevelser med holdet, spillerne og med fansene. Alt det ser jeg for mig. Selv om jeg har været væk, har jeg fulgt holdet og mine gamle holdkammerater. Det er godt at være her igen, siger Femi.

Femi har stået uden klub, siden hans kontrakt med hollandske Groningen udløb i sommer. På grund af en international regel, der siger, at man som ikke EU-borger skal have været uden for EU i 90 dage, før man igen kan få et visa til EU, har det først været mulig for Femi at komme til Danmark og FC Midtjylland nu.