">

">

26.11.2013, 09:50 | Af: Administrator

Giv en unik julegave til dig selv – og andre!

Afgiv et bud på en af de unikke fodboldtrøjer fra The Locals trøjeauktion til fordel for Dansk Folkehjælps Julehjælp, så du kan sikre dig en eksklusiv "julegave” og samtidig støtte julehjælpen til udsatte familier i hele ulveland!

The Locals og lauritz.com afholder en trøjeauktion til fordel Dansk Folkehjælps julehjælp som en del af ”Forza Juleaften”, der skal redde julen for udsatte familier i regionen.
 
Trøjeauktionen foregår netop nu på laurtiz.com, hvor alle kan byde på trøjerne.
 
BESØG AUKTIONEN >>
 
Både nuværende og tidligere FC Midtjylland-spillere har valgt støtte op om initiativet ved at donere originale spillertrøjer, så du kan for eksempel byde på Viktor Fischers mesterskabstrøje fra Ajax eller Winston Reids allerførste West Ham trøje.
 
Senest har fangrupperne i FC Midtjylland doneret en unik fan t-shirt fra derbyet mod Viborg d. 8. november 2013, hvor ulvene slog krokodillerne med 3-2 på udebane.
 
Til kampen mod ærkerivalerne havde FC Midtjylland fangrupperne, i samarbejde med FC Midtjyllands superligaspillere og sponsorer, fået produceret 1.000 lyngfarvede t-shirts, som en hyldest til heden med påskriften ”Opvokset af Hedens Muld  - Hedens Drenge”.
 
Læs mere den unikke dag i Viborg
 
T-shirten er ”limited edition” og signeret af hele FC Midtjyllands spillertrup, som en tak for støtten i Viborg.
 
BESØG AUKTIONEN >>