29.11.2013, 09:08 | Af: Administrator

Hedinsson opereret for brok

SKADESUPDATE: Eyjolfur Hedinsson er blevet opereret for brok, mens det er god fremgang for Tim Janssen.

Tre kampe er det blevet til for Eyjolfur Hedinsson, siden han i sommer kom til FC Midtjylland. Den islandske midtbanespillere har flere gange oplevet at tilbagefald, og derfor blev han i går opereret for en brok problematik.

- Han har haft gentagne tilbagefald, selv om han i perioder har været helt symptomfri. En ny ekspertvurdering har indikeret en brok problematik som årsag til, at hans symptomer er kommet igen og igen, og han blev derfor opereret i går, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen, der er fysioterapeut i FC Midtjylland.

- Vi har en god fornemmelse af, at vi nu endelig har fundet årsagen, og vi forventer, at han nu kan komme sig 100 procent over skaden. Prognosen efter denne type operation er sædvanligvis god, og han må hurtigt begynde på genoptræningen. Vi forventer, at han er klar til at træne normalt med fra januar.

Også for Tim Janssen lysner det. Den uheldige hollænder er delvist begyndt at træne med holdet, og det forventes, at han lige som Hedinsson kan træne fuldt med, når truppen starter op igen den 6. januar.

- Der er god fremgang at spore hos Tim. Han er begyndt at træne delvist med holdet, og i mandags var han for første gang med i en hel træning, og det gik rigtig fint. Han træner kun med holdet to-tre gange om ugen, for at han samtidig kan holde fokus på ryg- og konditionstræning. Som det ser ud nu, forventer vi, at han er klar til at træne normalt med resten af truppen fra opstarten i januar, siger Nicklas Falkesgaard Pedersen.

Rilwan Hassan, der havde kæmpet sig til en startplads i søndagens opgør mod Brøndby, er ude med belastningsrelaterede problemer i det ene baglår, men det forventes ikke, at der er tale om en længerevarende pause til den nigerianske dribler.

Endelige er Erik Sviatchenko fortsat ude den forstrækning i lysken, som også holdt ham ude af kampen mod Brøndby. Forsvarsspilleren er dog i fuld gang med genoptræningen, men det er endnu usikkert, hvorvidt han bliver kampklar til sæsonens sidste kamp, som er hjemmekampen mod AGF den 8. december.