16.11.2013, 15:38 | Af: Administrator

Juelsgård håber at bide sig fast

Tilskuerne klappede ekstra højt, da Jesper Juelsgårds navn fredag aften blev råbt op i højtalerne på MCH Arena.

Håndfladerne blev sendt lidt ekstra hårdt mod hinanden, og varmen steg et par ekstra grader i den kølige efterårsaften, da Jesper Juelsgård blev præsenteret på storskærmen og i højtalerne til fredagens landskamp på MCH Arena mellem Danmark og Norge.

Og mange af de midt- og vestjyske tilskuere havde håbet at se Spjald-knægten på banen i rødt og hvidt, og de opfordrede da også med tilråb og sang fra tilskuerpladserne landstræner Morten Olsen til at sende FCM-spilleren på banen.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 24/11 KØB BILLETTER HER >>

Men landsholdminutter blev det ikke til på hjemmebane for Jesper Juelsgård, der fortsat er noteret for én kamp i rødt og hvidt.

- Jeg fik varmet lidt op og hørt tilskuerne råbe mit navn. Det var selvfølgelig en god oplevelse. Det var dejligt med en sejr, men selvfølgelig ville jeg gerne have været på banen, nu når vi spillede i Herning, siger Jesper Juelsgård.

- Skuffet er man vel altid, hvis man ikke får spilletid såvel på klubplan som på landsholdet. Men som jeg også har givet udtryk for tidligere, så er det fedt at blive udtaget og være med.

Men selv om det ikke blev kampminutter for venstrebacken, så har han alligevel fået værdifuld erfaring ud af landsholdssamlingen, som har stået på siden i mandags.

- Vi har haft nogle gode træninger, og jeg har trænet med de bedste spillere i landet og haft træning på højt niveau. Jeg får altid noget ud af det, når jeg er med landsholdet. Det er et højt niveau, og man bliver hele tiden en bedre fodboldspiller, siger Juelsgård, som håber at kunne bide sig fast på landsholdet.

- Jeg vil blive ved med at gøre det så godt som overhovedet muligt i FC Midtjylland, så jeg forhåbentlig kan være i betragtning til landsholdet. Mit mål er lige nu at blive udtaget hver gang og få så meget spilletid som muligt, siger Jesper Juelsgård, som formentlig kan se frem til spilletid på MCH Arena om en uge, når FC Midtjylland møder Brøndby i Superligaen.