14.11.2013, 13:57 | Af: Administrator

Kampen mod Brøndby rykkes et kvarter

Når FC Midtjylland den 24. november møder Brøndby på MCH Arena rykkes kick-off til klokken 19.15.

Mere end 10.000 tilskuere var på lægterne, da FC Midtjylland og Brøndby IF tørnede sammen til en sand fodboldfest tidligere i sæsonen på MCH Arena. I en fantastisk kulisse vandt ulvene med hele 5-2 over Brøndby i et opgør, hvor Morten 'Duncan' Rasmussen scorede hattrick.

Søndag den 24. november bliver der fløjtet op til en ny fodboldfest på MCH Arena. Siden det første opgør er der sket meget på den københavnske vestegn, og Brøndby er kravlet op på fjerdepladsen i tabellen og er ubesejret i deres seneste otte kampe.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 24/11 KØB BILLETTER HER >>

Ulvene er dog fortsat ubesejrede på fortet i Herning, hvor de har hentet 18 point i otte kampe, hvilket gør dem til Superligaens bedste hjemmebanemandskab. Dermed er der lagt op til et fodboldbrag af de helt store søndag den 24. november. Kampen er rykket et kvarter, så der vil være kick-off på MCH Arena klokken 19.15.

Varm op til opgøret med at se højdepunkter fra sæsonens første møde i video-playeren til venstre eller på FCM TV her.