08.11.2013, 10:28 | Af: Administrator

Larsen udtaget til U21-landsholdet

Marco Larsen er med, når det danske U21-landshold skal forsvare førstepladsen i EM-kvalifikationsgruppe 2 mod Bulgarien og Andorra på udebane.

Det danske U21-landshold er kommet godt i gang med EM-kvalifikationen, hvor de danske talenter har lagt sig i spidsen af gruppen. Næste udfordring for Danmark er Bulgarien og Andorra den 15. og 19. november på udebane, og her har landstræner Jess Thorup fundet plads til Marco Larsen.

Dermed er der comeback til det midtjyske midtbane-talent, som er kommet godt i gang efter sin skade og har kæmpet sig tilbage i start-11 for ulvene, hvor han er startet inde i de seneste to kampe.

Det var netop i en U21-landskamp mod Slovenien i september, at Marco Larsen fik en forstrækning og måtte lade sig udskifte allerede efter 12 minutter. I den kamp var Patrick Banggaard med på bænken, men landstræner Jess Thorup har ikke fundet plads til forsvarstalentet i denne omgang. Heller ikke Frederik Møller, som står noteret for tre U21-landskampe, er udtaget til de to EM-kvalifikationskampe.

U21-landsholdet samles mandag den 11. november med en enkelt træning, inden holdet deltager i Dansk Fodbold Award 2013 om aftenen. Tirsdag sætter talenterne så kursen mod Bulgarien, som de møder fredag, hvorefter turen går til Andorra, som er modstanderen tirsdag.

Marco Larsen står noteret for to U21-landskampe og har i alt repræsenteret Danmark 31 gange på diverse ungdomslandshold.