29.11.2013, 21:45 | Af: Administrator

Larsen: Vi arbejder som hold

Der var fuld spilletid til Marco Larsen, der kvitterede med en stor kamp i 1-0-sejren over FC Vestsjælland.

Marco Larsen havde kæmpet sig tilbage i startopstillingen og fik fuld spilletid i aftenens sejr over FC Vestsjælland. Den offensive midtbanespiller viste flere prøver på sin fine spilforståelse, men havde samtidig arbejdshandskerne på kampen igennem.

- Vi arbejdede som et hold, og vi har arbejdede hårdt for hinanden. Var der en, der hæng, kom den næste. Vi skabte chancerne til at komme yderlige foran, men i anden halvleg kom vi til at stå langt tilbage på banen og fik savet boldene lige i pæren, siger Marco Larsen.

- Det var hårdt, for hver gang, vi fik clearet bolden, fik vi den lige tilbage i hovedet. Men vi klarede det og fik tre point, så det var dejligt, siger den midtjyske U21-landsholdsspiller efter 90 minutters fight.

- Det er ved at være lang tid siden, at jeg har fået 90 minutter, så det var hårdt, men jeg synes, jeg spillede en fin kamp, så det var dejligt. Det er vigtigt, at vi fik tre point i dag, så vi kan holde AaB bag os, siger Marco Larsen, som var den spiller, der løb flest kilometer i opgøret.