28.11.2013, 08:08 | Af: Administrator

Lössl: Brænder for at revanchere os

Fredag aften sætter ulvene kursen mod Slagelse, hvor Ove Pedersens drenge fra FC Vestsjælland venter.

Der var stor ærgrelse i det midtjyske omklædningsrum, da FC Vestsjælland i begyndelse af oktober var på besøg på Heden. Efter en time så det hele ellers lyst ud for ulvene, som netop havde bragt sig foran med 2-0 og havde kampen under kontrol.

Men med et fejlagtigt rødt kort ændrede kampen karakter, og gæsterne fik lagt pres på hjemmeholdet med lange bolde pumpet ind i feltet. Og i kampens overtid fik den tidligere FC Midtjylland-spiller Dennis Sørensen udlignet til 2-2.

Derfor er det en sulten ulveflok, som fredag aften jagter point i Slagelse.

- Det var forfærdelig at sidde i omklædningsrummet efter kampen. Vi følte os snydt. Det var ikke sjovt, så det er klart, det brænder i én for at komme over og revanchere det, siger Jonas Lössl, der kun har lukket 16 mål ind halvvejs i sæsonen og derfor er den målmand, der har lukket færrest mål ind i Superligaen.

Den statistik skal forsøges at bevares mod oprykkerne, som har vist sig stærke på standardsituationer og i hovedspillet. Derfor kan Lössl få en vigtig rolle i fredagens kamp.

- FC Vestsjælland er et hold, der klart har sine styrker omkring standardsituationer og i deres hovedspil i feltet. Vi skal lukke deres indlæg ned, og så skal vi frem for alt være kyniske, siger keeperen, der er klar over, at han kan komme på flere opgaver ude i feltet.

- Sammen med holdet betyder det, at jeg skal forberede mig på, at jeg skal ud og hjælpe i feltet, men mine arbejdsopgaver ligger ikke så langt udover det normale, siger Jonas Lössl, der er ekstra opmærksom på den tidligere FCM-spiller Dennis Sørensen.

- Dennis Sørensen har scoret mange mål med hovedet, så ham skal vi have fat på.

I kampen mod Brøndby stod han bag et forholdsvis uprøvet forsvar, men keeperen har store roser til forsvaret.

- Målt på chancer gik det rigtig godt. Det var ikke de store chancer, Brøndby kom til. Vi fik dem afvist godt. Kæmpe cadeau til Frederik Møller, der fik lukket en af de varmeste kantspillere i ligaen lige nu ned. Jeg synes ikke, at Szymanowski kom til særlig meget. Sonni gjorde det også godt. Det var fedt at spille bagved dem, for man kunne mærke, at det næste led er klar.

- Mange gange kan det betyde noget, når man bliver nødt til at rokere i forsvaret, men det synes jeg ikke, det gjorde. Ofte kan det betyde en smule uro i forhold til aftalerne, men de faldt godt ind og tog ansvar og gjorde det ikke svære, end det er, roser Lössl.

Der er kick-off på Slagelse Stadion på fredag klokken 18.30.