11.11.2013, 13:14 | Af: Administrator

Lössl indkaldt som back-up mod Norge

Jonas Lössl klar i kulissen mod Norge, hvor Jesper Juelsgård er udtaget. Også de to tidligere ulve Simon Kjær og Viktor Fischer kan opleves på MCH Arena.

Når det danske landshold på fredag møder Norge i en venskabskamp på MCH Arena, står Jonas Lössl klar i kulissen, hvis der skulle blive brug for ham. Det er nemlig aftalt med DBU, at FCM-keeperen møder ind til kampen som back-up for Stephan Andersen og Kasper Schmeichel.

Jonas Lössl har stået stærkt i denne sæson, og FC Midtjylland kan da også præsentere Superligaens bedste defensiv i denne sæson, hvor der blot er lukket 15 mål ind bag Lössl, der står noteret for en ligalandsholdskamp og 15 U21-landskampe, men endnu har sin første officielle landskamp til gode.

Mens FCM-keeperen kun bliver en del af den danske trup, hvis der opstår skader os en af de to målmænd, så ligger det fast, at der vil stå Jesper Juelsgård på holdkortet fredag aften. Her kan FCM-backen spille sin anden landskamp, hvis han bliver sendt i aktion af landstræner Morten Olsen.

Til gengæld kommer Morten 'Duncan' Rasmussen desværre ikke i kamp mod vores norske naboer, da den lyskeskade, som han pådrog sig i opvarmningen forud for fredagens derby mod Viborg, holder ham ude i tre uger.

DANMARK - NORGE FREDAG D. 15/11 KL. 19.00 - KØB BILLETTER >>

Derimod bliver der mulighed for at se et par tidligere FC Midtjylland-spillere i landsholdstrøjen. Simon Kjær, som er udklækket på ulvenes Akademi og spillede i klubben indtil 2008, hvor han blev solgt til Palermo i den italienske Serie A, kan se frem til spilletid på sin tidligere hjemmebane i Herning.

Den 24-årige forsvarsspiller nyder i øjeblikket enormt succes i sin franske klub Lille, hvor han er en af er en af hovedarkitekterne bag den flotte sæson, som Lille lige nu er i gang med. Holdet ligger på en andenplads og har blot lukket fire mål ind i 13 kampe. Det har adskillige gange bragt Simon Kjær på rundens hold i Frankrig, og han er da også på rundens hold efter denne weekend, hvor Lille igen holdt nullet og spille uafgjort mod Guingamp.

Også Viktor Fischer, som blev solgt fra Akademiet til Ajax Amsterdam, er i spil til en startplads på MCH Arena. For den tidligere FCM-angriber vil det blive hans debut på ulvenes hjemmebane, da han blev solgt til den hollandske storklub, inden han nåede at få debut for FC Midtjyllands bedste mandskab. Dermed bliver der altså mulighed for både at se en nuværende ulv og se to tidligere ulve på MCH Arena fredag den 15. november klokken 19.00.