18.11.2013, 11:12 | Af: Administrator

Midtjysk lokalopgør i Reserveligaen

Ulvene tager i eftermiddag imod Viborg FF i Reserveligaen. Kick-off klokken 15.00 på EDC Arena i Ikast.

For ti dage siden leverede FC Midtjylland og Viborg FF en fantastisk propaganda for dansk fodbold i sæsonens andet midtjyske derby. I dag venter der så et nyt derby omend i lidt mindre målestok, når FC Midtjylland og Viborg tørner sammen i Reserveligaen.

Det gjorde de også for en god måned siden, og dengang sluttede det med en ulve-sejr på 3-2 efter et stærkt comeback. Petter Andersson bragte ulvene foran, men i anden halvleg bragte hjemmeholdet sig foran 2-1, inden ulvene i kampens sidste minutter hev sejren hjem på mål af Paul Onuachu og U19-spilleren Rasmus Lauritsen.

Dagens kamp er den sidste i Reserveligaen, hvor ulvene indtager tredjepladsen, mens Viborg ligger næstsidst. Der bliver i dagens opgør mulighed for at opleve to nigerianske prøvespillere David og Mamut. Derudover byder truppen traditionen tro på en række af klubbens talenter.

Der er kick-off på EDC Arena i dag klokken 15.00, hovr der er fri entre.

Truppen mod Viborg
Jakob Haugaard
Oliver Korch
Santiago Villafane
André Rømer
Asger Sørensen
Rasmus Lauritsen
Femi
Musefiu Ashiru
Isaac Oliseh,
David
Pione Sisto
Paul Onuachu
Mamut
Malte Kiilerich Hansen
Razak Adebayo Odeyemi
Mikkel Adamsen