24.11.2013, 07:06 | Af: Administrator

Møller: Vil bevise jeg kan være med

Jesper Juelsgård sidder udenfor med karantæne, og det kan give chancen til Frederik Møller i dagens opgør.

FC Midtjylland blev ramt af tre karantæner i sejren over Viborg for 14 dage siden. En af dem, der må se til fra tribunen, er landsholdsspiller Jesper Juelsgård. Det kan betyde værdifuld spilletid til ulvenes talentfulde venstre back Frederik Møller i dagens opgør mod Brøndby.

- Jeg træner med og har gjort det, siden jeg kom tilbage fra Hobro og har spillet alle reserveholdskampene efter sommerferien og gjort det godt. Og så har jeg fået nogle kampe i Superligaen på kanten, så jeg føler, jeg er godt rustet til at spille venstre back mod Brøndby, hvis jeg får chancen, siger Frederik Møller.

Den 20-årige tidligere akademispiller har været i aktion i fire superligakampe i denne sæson. Alle fire gange har det været på venstre kant, men selv ser Møller sig som venstre back.

- Det er klart på backpositionen, at mine forcer er. Jeg har måske ikke helt de offensive kvaliteter til at være kant, men de offensive kvaliteter er rigtig gode på backen, siger Møller, som kan starte inde for anden gang i Superligaen, hvis det bliver en startplads mod Brøndby.

- Jeg skal ikke ind og spille fandango. Hvis det er mig, der får chancen, skal jeg skal ind og gøre det, som trænerne beder mig om. Det handler først og fremmest om at holde fokus på det defensive spil og lukke af for deres højre kant. Så må det offensive komme som en bonus, siger Møller, der altså er klar til at bevise, at han har det niveau, der skal, hvis han får muligheden.

- Jeg ser det ikke som om, at det er min eneste chance. Det kan blive min første chance på min position, så jeg skal ind og vise, at jeg kan være med, hvis jeg får muligheden. Selv om jeg har spillet nogle U21-landskampe og en masse ungdomslandskampe på venstre back, så er det noget andet i Superligaen.

Og netop det danske U21-landshold er stadig en ambition for den talentfulde venstre back, der står noteret for tre optrædener for det mandskab. Han har dog ikke været blandt U21-landstræner Jess Thorups udvalgte de seneste gange.

- Det er selvfølgelig svært at blive udtaget, når de andre venstre backs spiller fast i Superligaen. Så jo flere kampe, jeg kan få, jo mere kan jeg vise mig frem over for Jess Thorup og trænerteamet omkring U21-landsholdet. Men det er ikke noget, jeg tænker vanvittig meget over. Nu handler det om at præstere her og få så mange kampe som muligt, siger Ikast-knægten.

Der er kampstart i dag klokken 19.15 på MCH Arena.