17.11.2013, 14:04 | Af: Administrator

Nattestad med for det færøske U21-landshold

Der var fuld spilletid til Sonni Nattestad, da det færøske U21-landshold mødte Irland. Marco Larsen så til fra bænken i den danske U21-sejr over Bulgarien.

Mens det danske A-landshold på MCH Arena vandt 2-1 over Norge, mødte det danske U21-landshold på udebane Bulgarien i EM-kvalifikationen. I den danske trup var Marco Larsen tilbage efter sin skade, men det blev ikke til spilletid for FCM-talentet i den danske 3-2 sejr over Bulgarien.

Sejren betyder, at de danske talenter fortsat topper puljen i kampen om en plads til EM. Den førsteplads skal U21-landsholdet forsvare allerede på tirsdag, hvor holdet på udebane møder Andorra. Hvis Marco Larsen får spilletid i den kamp, bliver det hans tredje U21-landskamp.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 24/11 KØB BILLETTER HER >>

Mens det ikke blev til landsholdsminutter for Larsen, så var der fuld spilletid til Sonni Nattestad i det færøske midterforsvar, da U21-landsholdet i Dublin mødte Irland. Færøerne kom bagud 3-0, men fik reduceret til 3-2, inden hjemmeholdet igen fik momentum og med yderligere to scoringer vandt 5-2.

Det nederlag skal hurtigst muligt rystet ud af kroppen for FC Midtjyllands forsvarstalent, der efter kampen i Dublin satte sig i flyveren mod Malta, hvor han tirsdag aften kan få debut på det færøske A-landshold, der møder Malta i en venskabskamp.