05.11.2013, 09:22 | Af: Administrator

Olsen besøger Fodboldmagasinet 4:4:2

Danny Olsen er torsdag aften gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2 på TV/Midt-Vest, hvor de kigger frem mod fredagens derby.

Når Fodboldmagasinet 4:4:2 torsdag aften ruller over skærmen på TV/Midt-Vest bliver det med Danny Olsen som gæst. Sammen med Viborgs Kevin Mensah vil midtbanespilleren se frem mod fredagens lokalderby mellem FC Midtjylland og Viborg.

De to spillere kan altså se frem til en fodbolddebat med vært Dan Sørensen, der vil bringe forskellige emner på banen i den halve time, som programmet varer. Og så kan Olsen og Mensah også se frem til at blive udfordret i programmets løbende fodboldquiz, hvor Jonas Lössl bragte ulvene i front i sidste torsdags program.

Som altid kan seerne stille spørgsmål til de to spillere, og du kan allerede nu skrive dit spørgsmål fodbold@tvmidtvest.dk og blive en del af torsdagens debat. Programmet sendes torsdag aften på TV/Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net-tv eller her på siden, hvor vi vil linke til det.