29.11.2013, 17:56 | Af: Administrator

Optakt: U-holdene vil revanchere sig i Aalborg

FC Midtjyllands ungdomshold tabte begge til AaB sidst de mødtes, hvor de bolsjestribede nordjyder gæstede EDC-Arena. I morgen får ulvene chancen for at revanchere sig.

I morgen lørdag tager U17 og U19 turen til Nordjyllands hovedstad Aalborg, hvor de står over for to svære opgør.  Begge de midtjyske mandskaber er dog sultne efter revanche, og trænerstaben tror på muligheden for et godt resultat.

U19:

FC Midtjyllands har med en sejr i morgen muligheden for at overtage førstepladsen i U19-ligaen fra netop morgendagens modstander AaB. En sejr ville ligeledes lægge pres på rækkens nummer to fra Esbjerg, der har spillet en kamp mindre. AaB er dog ingen nem opgave, men cheftræner Kenneth Andersen tror på, hans mandskab har hvad der skal til for at få skovlen under dem.

- Vi har mødt dem før, så vi ved, hvad vi står over for. Selvom vi tabte sidste gang, spillede vi en rigtig fin kamp, hvor vi havde gode muligheder og bragte os foran fra start. I morgen er vi uden skader eller karantæner, og vi vil forsøge at gribe muligheden for revanche.

U17:

AaB er et af de blot to mandskaber som FC Midtjyllands U17 har tabt til i denne sæson. U17-ulvene befinder sig dog i en opadgående formkurve, eftersom de har vundet deres to seneste opgør, og til morgendagens topopgør er de stort set skadesfri. Med en sejr vil midtjyderne ligeledes kunne holde snor i førerholdet Randers FC, og cheftræner Svend Graversen er fyldt med optimisme.

- Kampen i morgen har vi glædet os rigtig meget til. Vi har forberedt os så godt vi kan, synes vi. AaB gjorde ondt på os sidste gang. De var meget effektive, men hvorvidt deres sejr var fortjent, vil der nok være delte meninger om. Om ikke andet tror vi på, vi har forbedret os nok til at tage revanchen i morgen.

U19-kampen fløjtes i gang i morgen lørdag klokken 12.00, og bliver efterfulgt af U17-kampen klokken 14.00. Begge opgør finder sted på AaB’s anlæg.