22.11.2013, 16:16 | Af: Administrator

Optakt: U17 og U19 møder bundhold fra Køge

På papiret virker weekendens opgave for U-holdene som en overkommelig opgave, men de to modstanderhold er bedre end tabellen viser, hvis man skal tro de midtjyske trænere forud for morgendagens tur til HB Køge.

U19

I U19-ligaen ligger HB Køge placeret som nummer chok, og kæmper for at holde hullet til de øvrige hold i tabellen lukket. Foruden en afklapsning i Odense har svanerne fra Køge dog kun spillet tætte opgør, og har scoret i alle opgør på nær to. Den statistik er Kenneth Andersen bekendt med.

- HB Køge er et offensivt indstillet hold. Det viser antallet af mål de scorer og ligeledes antallet af mål de lukker ind. I min optik er de bedre end tabellen viser. De har tabt en del kampe med blot et enkelt mål og spillet mange uafgjorte, så det er ikke et hold, vi tramper hen over. Vi griber kampen an som alle andre; vi er vagtsomme og vil forsøge at holde nullet.

U17

Billedet er på mange måder det samme i U17-ligaen, som det er i U19-ligaen. Eneste forskel er, at HB Køge i bunden har fået selskab af et andet sjællandsk hold, Lyngby. Eftersom HB Køges U17 ikke har vundet på hjemmebane i denne sæson, er ulvene storfavoritter forud for opgøret. Træner Svend Graversen har dog bemærket en tendens.

- Det bliver en svær kamp på flere parametre. HB Køge er altid et hold, der udvikler sig meget og bliver bedre gennem sæsonen. Vi møder dem sent, så det bliver ingen nem opgave. De er ligeledes boldstærke og vil gerne spille pasningsfodbold.

- Vi vil forsøge at fortsætte de gode takter fra sidste weekend, og eftersom vi mangler nogle stykker i morgen (red. Kristian Dirks Riis, Gloire Rutikanga, Rasmus Nissen og Mads Vang), er det en god mulighed for at teste truppens bredde. Vi er tændte, for vores målsætning er at slutte halvåret med en placering i top-to, slutter Svend Graversen.

U19-kampen fløjtes i gang i morgen lørdag klokken 13.00, og bliver efterfulgt af U17-kampen klokken 15.00. Begge opgør finder sted på Herfølge Stadion.