04.11.2013, 09:30 | Af: Administrator

Reserverne en tur til Randers

FC Midtjylland stiller med en stærk trup til dagens opgør i Reserveligaen mod Randers FC. Se kampen direkte på Kanalsport.

FC Midtjylland skal i dag følge gårdagens 3-0-sejr over Esbjerg op i Reserveligaen, hvor Randers FC på udebane er modstanderen. De midtjyske ulve mødte randrusianerne tilbage i august måned, og dengang blev det til en midtjyske sejr på 1-0.

Det er en stærk trup, som FC Midtjylland stiller med til dagens opgør i Randers, hvor Oluwafemi Ajilore, der ankom til Danmarks i torsdag, kan få comeback i den sorte trøje. Derudover byder truppen på navne som Sisto, Rømer, Hassan og Farlige Frank.

Hjemmeholdet stiller også med flere velkendte navne i truppen. Blandt andet giver randrusianerne comeback til Lasse Rise, mens også velkendte navne som Chris Sørensen og Martin Svensson optræder i kronjydernes trup til eftermiddagens duel.

I Reserveligaen ligger FC Midtjylland på en tredjeplads, mens dagens modstander fra Randers FC ligger sidst med blot to point. Dagens kamp i Randers, som har kick-off klokken 15.00, kan følges direkte på Kanalsport fra klokken 14.50.

Truppen mod Randers FC
Oliver Korch
Jakob Haugaard
André Rømer
Santiago Villafane
Pione Sisto
Oluwafemi Ajilore
Johannes Madsen
Isaac Oliseh
Musefiu Ashiru
Rilwan Hassan
Frank Kristensen
Paul Onuachu
Frederik Møller
Sonni Nattestad
Asger Sørensen (U19)
Mikkel Frankoch (U19)
Jonas Gemmer (U19)