12.11.2013, 09:27 | Af: Administrator

Reserverne tager imod ubesejrede AaB

FC Midtjylland spiller næstsidste kamp i Reserveligaen i eftermiddag, når AaB kommer på besøg i Ikast.

Selv om der er landskamppause i Superligaen, så er der fuld fart på Reserveligaen, hvor ulvene i eftermiddag tager imod AaB, der i denne sæson har vist stor styrke i Reserveligaen, hvor nordjyderne har sikret sig førstepladsen.

De nordjyske gæster spiller i eftermiddag deres sidste kamp i Reserveligaen, hvor det i ni kampe er blevet til syv sejre og to uafgjorte kampe. Dermed har ulvene mulighed for at tilføje de bolsjestribede nordjyder sæsonens første nederlag.

For FC Midtjylland har Reserveligaen budt op- og nedtur. Efter at holdet vandt 3-2 over Viborg efter et fantastisk comeback, er det blevet til nederlag i de seneste to opgør mod henholdsvis Silkeborg og Randers på udebane.

Nu venter så sæsonens sidste to kampe, som foruden dagens kamp mod AaB tæller lokalopgøret mod Viborg mandag i næste uge. Dermed har ulvene mulighed for at slutte sæsonen godt af. Til dagenes opgør kan trænerteamet mønstre et hold af en god blanding mellem nogle af klubbens største talenter kombineret med etablerede superligaspillere.

Der er kick-off på banerne i Ikast i eftermiddag klokken 15.00.

Truppen mod AaB
Oliver Korch
Rasmus Bach
Santiago Villafane
André Rømer
Asger Sørensen
Frederik Møller
Rilwan Hassan
Femi
Isaac Oliseh
Musefiu Ashiru
Pione Sisto
Paul Onuachu
Malte Kiilerich Hansen
Razak Adebayo Odeyemi
Rasmus Nissen
Gloire Rutikanga
Olajide Samuel Owolabi