09.11.2013, 00:24 | Af: Administrator

Riddersholm: Fantastisk propaganda for fodbolden

Cheftræneren mindes ikke, hvornår han sidst har bevidnet et opgør så højdramatisk som fredagens derby.

FC Midtjylland var fredag aften på besøg hos ærkerivalerne, Viborg FF, og som altid blev det et opgør med nerve og tænding.

Faktisk nåede dramatikken, spændingen og intensiteten et sådant niveau, at Glen Riddersholm ikke kan sætte ord på, hvornår han sidst har bevidnet lignende. FCM-træneren kalder det ’fantastisk propaganda for fodbolden’.

- Der er mange kampe, der er dramatiske, men det her var fantastisk propaganda for fodbolden. Det var ikke alt, der var lige kønt, men man kan i hvert fald sige, at der var 22 aktører, der var underholdning for alle pengene, og alle ville – med blod, sved og tårer – krige det bedste, man kunne, for sit logo. Forhåbentlig kan en propagandakamp som den her få flere unge mennesker til at trække i ulvetøjet, for det fås vel ikke meget bedre, siger Glen Riddersholm retorisk og sætter ord på, hvordan derby-sejren kom i land.

- Det er i fællesskab, vi vinder den her. Det er holdet, der træder i karakter, det er holdet, der hiver ressourcer ud af hinanden og leverer en krig. Det her er altså individuelt dygtige fodboldspillere, der har lært at arbejde som et kollektiv, fortæller Glen Riddersholm.

Se et Glen Riddersholm-interview spækket med stemningsbilleder [KLIK HER]