03.11.2013, 22:34 | Af: Administrator

Riddersholm: Giver gejst og ærgerrighed

FCM besejrede Esbjerg og er tilbage på sejrssporet.

Glen Riddersholm og FC Midtjylland besejrede søndag aften Esbjerg fB med hele 3-0. Cifrene afspejler dog ikke helt den spillemæssige indsats, men det tager cheftræneren med efter en resultatmæssigt sløj periode.

- Fodbold er et underfundigt spil. Det gælder om at vinde. Vi har spillet bedre kampe, end vi gjorde i dag, men vi stod sammen som hold i dag. Vi viste en mandfolkeindsats, hvor vi endelig fik en helt lige kamp til at tippe over til vores fordel – de berømte marginaler. Jeg synes, det var en lige kamp, og 3-0 var derfor måske lige i overkanten, erkender Glen Riddersholm.

Det ændrer dog ikke på, at den midtjyske cheftræner kan glæde sig over de tre point.

- Når man har været igennem en periode, hvor man har kæmpet hårdt for at komme tilbage på sejrssporet, så kan alting ikke bare gå op i en højere enhed. Champagnefodbolden kommer ikke bare lige ud af ingenting, men det her giver moral, og det giver fornyet gejst og motivation og ærgerrighed, og den moral skal vi bruge. Et rigtig sort oktober er lukket, og et lyst november har forhåbentlig vist sig for os ude i horisonten. Det skal vi glæde os over, og så skal vi være ydmyge og føle os enormt privilegerede over, at vi ligger i den position, vi gør, slutter Glen Riddersholm.

Se Glen Riddersholm FCM TV her.