01.11.2013, 18:24 | Af: Administrator

Se Lössl i Fodboldmagasinet 4:4:2

Varm op til søndagens opgør mod Esbjerg fB med Fodboldmagasin 4:4:2, som torsdag aften havde Jonas Lössl i studiet.

Jonas Lössl var sammen med Viborgs Jacob Egeris torsdag aften gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2 på TV/Midt-Vest. Foruden at kigge tilbage på de to holds seneste opgør i Superligaen, blev der også diskuteret, hvor mange hold der bør være i Danmarks bedste række.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - ESBJERG FB - KØB BILLETTER HER >>

Den yderst tætte Superliga i år blev også vendt i magasinet, ligesom der blev set frem mod weekendens opgør, hvor FC Midtjylland søndag aften tager imod Esbjerg. Traditionen tro blev deltagerne også udfordret i deres fodboldviden i den fortløbende quizduel, og her vist FCM-keeperen gode takter.

Se eller gense torsdagens udgave af Fodboldmagasinet 4:4:2 her.