25.11.2013, 10:54 | Af: Administrator

Sebastian fik stort ønske opfyldt

Sebastian fejrede sin 10 års fødselsdag i selskab med ulvene fra FC Midtjylland.

I fredags fik Sebastian fra Sydmors Skole og Børnehus et stort ønske opfyldt. På sin 10 års fødselsdag kom han nemlig på besøg hos FC Midtjylland, hvor han fik en rundvisning på anlægget i Ikast, hvor holdet træner til hverdag.

Besøget sluttede med en oplevelse af de helt store, da han kom med  på træningsbanen sammen med den midtjyske superligatrup, som var i gang med forberedelserne frem mod gårdagens hjemmekamp mod Brøndby IF.

Sebastian fortalte efterfølgende, at dagens store oplevelse var at score på Jonas Lössl fra 11 meter pletten, specielt da Jonas for nyligt var med omkring det danske A-landshold var det stort at sætte kuglen ind bag FCM-keeperen, mente Sebastian.

Søndag aften var Sebastian så en af de 10.017 tilskuere til opgøret mod Brøndby IF, som ulvene desværre tabte efter en god fight.

Årsagen til besøget var, at viceskolelederen fra Sebastians skole havde rettet henvendelse til FC Midtjylland for at forhøre, om klubben havde mulighed for at give Sebastian en ekstraordinær oplevelse. Det havde klubben, hvor både spillere, trænere og ledere var stolte over at være med til at give Sebastian en ekstra fødselsdagsgave på den store dag.