15.11.2013, 22:41 | Af: Administrator

Simon Kjær: Følger FCM hver weekend

Landsholdsspilleren glæder sig over den nuværende FCM-succes.

Det er efterhånden mange år siden, Simon Kjær sidst har løbet ind, som spiller, på det, der i dag hedder MCH Arena. Dengang hed det SAS Arena, og den blonde forsvarsspiller var blot en ung knægt i slutningen af sine teenage-år, der vandt sølv med FC Midtjylland i Danmarks bedste fodboldrække.

Fredag aften var han så tilbage, denne gang dog i rødt og hvidt. Simon Kjær startede nemlig inde i testkampen mod Norge, der endte 2-1 til hjemmeholdet efter scoringer af William Kvist og Nicolai Boilesen.

- Det var dejligt. Jeg har gode minder herfra, selv om det ikke var så lang tid, jeg spillede herinde på dette stadion. Men jeg havde en fantastisk tid i Midtjylland, så der er ikke andet end positivt at sige omkring det, fortæller han til FCM TV.

Følger klubben tæt
Selv om det er mere end fem år siden, Simon Kjær sidst har optrådt for FC Midtjylland, så følger han stadig klubben tæt. Blandt andet skriver han med sin far, Jørn Kjær, der er holdleder i klubben. Og Simon Kjær glædes over, at FC Midtjylland nyder spillemæssig succes.

- Det er sjovt. Jeg følger med rigtig meget. Jeg sms'er med min far hver weekend, så jeg ved nogenlunde, hvad der sker, og det er ikke andet end glædeligt at se, at det går, som det går, lyder det videre fra Simon Kjær.

SE HELE INTERVIEWET MED SIMON KJÆR PÅ FCM TV [KLIK HER]
 

SIMON KJÆR:
Simon Kjær debuterede for FCM den 30. september 2007, hvor holdet vandt med 2-0 over AGF. Dengang var han blot 18 år.

19 kampe i landets bedste række - dengang SAS Ligaen - blev det til for den blonde forsvarsspiller. FC Midtjylland solgte sit stortalent videre til italienske Palermo, som han sluttede sig til i sommeren 2008.

De lyserøde sicilianere solgte i 2010 Simon Kjær videre til dengang storsatsende Wolfsburg. Efter en stærk første sæson fulgte en svær sæson to for midtstopperen, der kom til Roma på en lejeaftale. Efter en enkelt sæson i den italienske hovedstad kom Kjær retur til Wolfsburg, hvor han kæmpede sig tilbage i startopstillingen.

Denne sommer forlod Simon Kjær så endegyldigt den tyske folkevognsklub. Han er nu fast mand i franske LOSC Lille, med hvem han ligger på en overraskende andenplads i Ligue 1.

Simon Kjær er i dag 24 år. Med landskampen i Herning har han nu repræsenteret Danmark 38 gange.