07.11.2013, 09:17 | Af: Administrator

Spilforslag: Begge hold på måltavlen

Det sluttede uden mål i sæsonens første derby, men SpilXperten.com forudser mål i fredagens opgør.

Der er endnu engang dømt lokalopgør, når Viborg og FC Midtjylland mødes, og selvom første opgør endte 0-0, ligner det en målrig affære. Der var nemlig masser af chancer i første opgør, og 0-0-resultatet afspejlede ikke spil og chancer.

Viborg tabte deres seneste kamp mod AGF, og det da i denne sæson endnu ikke er sket, at Viborg har tabt to kampe i træk, bør viborgenserne være toptunet for point. Omvendt kom FC Midtjylland tilbage på rette spor med deres overbevisende sejr mod Esbjerg. Det ligner en angrebsivrig og chancerig kamp, og så skal chancerne for, at begge hold kommer på tavlen, være ganske gode.

FC Midtjylland kan glæde sig over, at Kristian Bak Nielsen er tilbage efter afsonet karantæne, men må til gengæld ærgre sig over, at Erik Sviatchenko sidder ude med karantæne til denne kamp. Han har haft en stor betydning i det ellers urutinerede FCM-forsvar, og hans fravær bør komme Thomas Dalgaard og co. til gode.

Viborg har i denne sæson været uhyggeligt effektive, og de har kendt deres besøgstid. Der var nok ikke ret mange, der turde håbe på en så god start for viborgenserne, og Viborg ligner slet ikke den nedrykningsfavorit, de var udnævnt til før sæsonstart. Thomas Dalgaard har med sine ti træffere været holdets vigtigste mand, og han har da også forvoldt store problemer hos mange defensiver. FC Midtjylland lignede det hold, der indledte sæsonen, i seneste kamp mod Esbjerg, og kan man videretage det spil og den indstilling til denne kamp, bør mindst én scoring af FCM være en selvfølge.

Alt i alt ligner det en kamp, som begge hold vil have interesse i at angribe, og det ligger derfor også i kortene, at begge hold får scoret.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,73 hos Unibet – SPIL HER >>

Gratis spilforslag i din indbakke hver tirsdag og fredag
SpilXperten.com leverer gratis spilforslag i din indbakke hver tirsdag og fredag, så du har spil til Champions League og Europa League i midtugen samt de store kampe fra Premier League, Superligaen, Bundesligaen og så videre i weekenden. Vi har siden april leveret et solidt overskud på 7,5 %, så det er både spændende og indbringende at følge vores nyhedsbrev pt. Du kan se nyhedsbrevets spil og tilmelde dig direkte her.