">

">

20.11.2013, 16:15 | Af: Administrator

Spilforslag: Formstærke mandskaber mødes

SpilXperten.com præsenterer "Oddsbomben" og peger på Jeppe Curth som mulig første målscorer i søndagens brag mod Brøndby IF.

To formstærke hold byder på rundens topbrag i Superligaen efter landsholdspausen, når Brøndby gæster MCH Arena og FC Midtjylland søndag aften. Begge hold viste forrygende takter før pausen, men må starte op igen uden flere offensive profiler på grund af skader og karantæner.

Det ligner en velspillet og målfattig kamp, hvor der til gengæld kan gemme sig en jackpot ved at spille på Jeppe Curth som første målscorer.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF SØNDAG D. 24/11 KL. 19.15 KØB BILLETTER HER >>

FCM sluttede stærkt af før landsholdspausen med tiltrængte sejre over Esbjerg og Viborg ovenpå en halvsløj oktober uden sejr. Ikke overraskende var 'Duncan' igen i hopla med to scoringer, men desværre for midtjyderne forventer man ikke, at topscoreren når at blive klar ovenpå den skade, som også kostede et afbud til landsholdet.

Det stopper desværre ikke der med hensyn til fravær for FCM, som også må undvære Petter Andersson og Jesper Juelsgård, der normalt begge bidrager frem på banen. Samtidig afsoner Patrick Banggard også karantæne.

Brøndby kan dog heller ikke se sig fri for kvaler i offensiven, hvor topscorer Simon Makienok stadig kæmper for at blive klar. Selv hvis han skulle blive klar, er han dog næppe på 100 % efter en pause på over en måned. Samtidig er Kenneth Zohore, afløser for Makienok og vicetopscorer i Brøndby, sat i skammekrogen.

Brøndby kommer med fire kampe på stribe uden at have lukket mål ind, og ser vi bort fra 5-2-sejren til FCM tilbage i august mod netop Brøndby, så plejer de to hold at spille målfattige opgør. Således er fem af de seneste seks kampe endt med maksimalt to mål.

Oddsbomben: Jeppe Curth scorede to mål mod Viborg senest og kan få en markant mere offensiv rolle med tanke på Duncans fravær. Unibets odds 7,50 på Curth som første målscorer ligner et godt spil, hvis det er jackpotten, man går efter.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,98 hos Unibet – SPIL HER >>

Årets afslutning nærmer sig så småt..
.. og det betyder også fokus på nytårsaften foruden alt juleræset. En af de allerbedste ting ved nytårsaften er naturligvis, når Dronning Margrethe den anden holder sin nytårstale til den danske befolkning. De 10-12 minutter, som nytårstalen typisk varer, er umådelig spændende, og du kan gøre den endnu mere spændende ved at spille på den. Således tilbyder nogle få bookmakere odds på Dronningens nytårstale, så du måske kan skyde året ind med lidt ekstra på lommen og flot fyrværkeri.