01.11.2013, 05:57 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål mod Esbjerg

Det blev 1-1, da FC Midtjylland og Esbjerg fB tidligere i sæsonen mødtes i Esbjerg. SpilXperten.com tror igen på, at begge mandskaber kommer på scoringstavlen.

FC Midtjylland løb efter flere svingende præstationer og resultater ind i sæsonens første nederlag mod FC Nordsjælland i søndags og tabte ligeledes til selvsamme hold i DBU Pokalen onsdag aften. Midtjyderne kommer altså for første gang i rigtig lang tid med to nederlag i bagagen, og det bør alt andet lige sætte spillerne op til at revanchere sig.

Takterne fra sæsonstarten skal genfindes, og midtjyderne bør være ekstra motiverede til denne kamp. Esbjerg er inde i et hårdt program for tiden, hvor både Superligaen, Europa League og DBU Pokalen kører. Det har afspejlet sig i resultaterne, hvor esbjergenserne ikke har hentet tilstrækkeligt med point over det seneste stykke tid. FC Midtjylland skal være favoritter, men er i fraværet af anfører Kristian Bak Nielsen svækket i defensiven, hvilket øger chancerne for en målrig kamp.

I ti af Midtjyllands seneste 11 kampe er begge hold kommet på tavlen, mens det samme er tilfældet i ni af Esbjergs seneste 11 kampe. Sæsonens første møde endte 1-1, og det er altså to hold, der ved, hvor målet står, da begge hold i denne periode har høstet en del point. 

Som tidligere nævnt sidder Kristian Bak Nielsen ude med karantæne, og hans fravær er selvfølgelig et stort tab. Hans erfaring er vigtig i en ellers ung og forholdsvis urutineret bagkæde hos FC Midtjylland, og Esbjerg bør kunne udnytte, at Kristian Bak Nielsen ikke er med her. I den anden ende bør Midtjylland dog også have fine muligheder, da mange af Esbjerg-spillerne efterhånden må være pressede af det uvante og hårde kampprogram, hvilket har kostet flere point. Det ligner derfor også en kamp med mange chancer, og chancerne for at begge hold kommer tavlen skal være rigtig pæne.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,60 hos Unibet – SPIL HER >>

Glæder du dig til sommerens VM i fodbold?
I skrivende stund er der 224 dage, 12 timer og 43 minutter til, at VM 2014 sparkes i gang i Brasilien. Det betyder 32 deltagende nationer og ikke mindst 64 fantastiske fodboldkampe fra midten af juni og en måned frem, hvor alt kommer til at dreje sig om VM-slutrunden på www.vmodds2014.dk. Her vil der dagligt komme massevis af spilforslag, oversigt med de bedste odds, TV-program og meget mere.