28.11.2013, 08:55 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjysk sejr i Slagelse

Ulvene var sekunder fra sejren mod FC Vestsjælland i sæsonens første møde. Spilexperten.com tror på, den kommer fredag aften.

FC Midtjylland spiller efterårets sidste udebanekamp fredag aften, når ulvene møder FC Vestsjælland, der må undvære forsvarsstyrmanden Lasse Nielsen for første gang i denne sæson. Det tror vi, at FCM kan udnytte til at indkassere alle tre point, nu hvor Morten 'Duncan' Rasmussen også er tilbage. Dobbelt op på indsatsen ved sejr til ulvene hos Unibet ser appetitligt ud.

Et stærkt amputeret FCM-hold tabte i slutminutterne til Brøndby i sidste spillerunde i en ellers lige kamp. Til gengæld kunne ulvene glæde sig over, at 'Duncan' gjorde comeback, ligesom Juelsgård og Banggaard begge har overstået turen i skammekrogen. Godt nok må Izunna Uzochukwu til gengæld afsone karantæne.

Hos FC Vestsjælland skal hjørnestenen i forsvaret, Lasse Nielsen, afsone karantæne, hvilket kan komme til at koste oprykkerne dyrt. Nielsen har nemlig været med fra start i alle kampe, ligesom han har bidraget med to mål. I en smal trup kan en tvunget rokering som denne give store problemer, specielt når man står overfor en knivskarp Morten 'Duncan' Rasmussen.

FC Midtjylland har også revanche til gode, efter de to hold spillede 2-2 tilbage i oktober. Her smed ulvene en sikker 2-0-føring væk, efter en udvisning, et selvmål og udligningen i dommerens tillægstid.

Begge holds sæson har været kendetegnet ved en utrolig stærk start efterfulgt af et lidt lavere niveau, men her sidst på sæsonen forventer vi, at FCM har en fordel på grund af en bredere trup og ikke mindst erfaringen med at disponere kræfterne korrekt.

Oddsbomben: FCV har allerede tabt med to mål tre gange på hjemmebane i denne sæson, og med Lasse Nielsen ude kan det snildt ske igen. Oddsbomben er, at FC Midtjylland vinder kampen med 2-0 til odds 10 hos Unibet.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 2,05 hos Unibet – SPIL HER >>

Kan du lide at diskutere og snakke om odds?
Har du en god fidus til en fodboldkamp, du gerne vil dele med andre? Eller vil du have inspiration til hvilke kampe, du skal spille spille? SpilXperten.com har et oddsforum, hvor du kan diskutere spilfiduser, tips, sport i tv og så videre. Du finder forummet her.