23.11.2013, 19:44 | Af: Administrator

Stolpe ud for U19 i Køge

FC Midtjyllands U19 havde bogstaveligt talt en dag hvor afslutningerne ramte stolpe ud, hvilket gjorde et 1-1 resultat på udebane til et fint point.

I tabellen var der stor forskel på de to hold der tørnede sammen på Herfølge Stadion lørdag middag, men som ulve-træner Kenneth Andersen havde forudsagt, blev opgaven ingen smal sag. Ligeledes gjorde det faktum, at han måtte se sig nødsaget til en større rokade i defensiven, ikke opgaven mere simpel.

- Vi havde foretaget udskiftninger i startopstillingen på fire af de fem bagerste positioner. Malte Kiilerich Hansen var eneste mand, der indtog sin vanlige plads i dagens defensiv. Til trods for den nye konstellation leverer forsvaret dog en solid præstation i dag. Vi vidste de ville lægge ud med et hårdt tryk, men det fik vi afværget og vandt initiativet fra start, siger Kenneth Andersen.

Midtjyderne sad på første halvleg, og særligt standardsituationerne skabte dem mange chancer. To af afslutningerne ramte henholdsvis stolpen og blev afværget på stregen.

Anden halvleg blev anderledes rodet, men præcis som i første halvleg havde ulvene ikke marginalerne. Spillet havde udviklet sig til en vekslende omgang indianerbold, men standardsituationerne forblev chanceskabende. Endnu engang ramte FC Midtjylland stolpen, og endnu engang måtte de se en afslutning afværget på stregen.

- Vi er ikke gode nok, når vi er på bolden, og vi får ikke sat vores pres op ordentligt, når vi ikke er. Da vi ikke får sat trumf på vores aktioner opstår ti minutter før tid en omstilling til HB Køge, som de udnytter til at bringe sig i front, forklarer Kenneth Andersen.

Kampens afslutning blev foruden føringsmålet til HB Køge en hektisk omgang. Gæsterne forsøgte sig med alt i håbet om at reducere, og symptomatisk for opgøret lykkedes det dem på et hjørnespark fra Mikkel Frankoch, som Alexander Munksgaard nåede først på i feltet.

Kort før tid havde Ramjavakar Yogathas og Razak Adebayo Odeyemi store muligheder for vende resultatet til en sejr, men det blev aldrig til mere for midtjyderne. Et resultat Kenneth Andersen har blandede følelser omkring.

- Naturligvis er vi rigtig glade for, vi får udlignet, når det gik som det gik – og de tre U17-spillere der hjælper til leverer fine præstationer. Men vi er skuffet over ikke at hente alle tre point herovre i dag.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 30. november klokken 12.00, hvor de gæster AaB på deres anlæg.

HBK U19 1 – 1 FCM U19 (0 – 0)

80’ 1 – 0 HBK

83’ 1 – 1 FCM Kristian Dirks Riis

Opstilling:

Michael RavnRasmus Nissen, Kristian Dirks Riis, Malte Kiilerich Hansen, Jeppe Solgaard (82’ Sigurd Schøndorf) – Rasmus Lauritsen, Gloire Rutikanga, Mikkel FrankochOlajide Samuel Owolabi (54’ Ramjavakar Yogathas), Mikkel Adamsen (78’ Anders Lund) – Razak Adebayo Odeyemi