11.11.2013, 13:50 | Af: Administrator

Stor opbakning forud for Store Netværksdag

50 udstillinger, 370 virksomheder, 450 relationer og over 450 speedmøder = Store Netværksdag i MCH Herning Kongrescenter.

Tiden nærmer sig for Store Netværksdag, og igen i år bliver det med rekorddeltagelse, da over 450 erhvervsfolk fra hele regionen vil deltage. 

Da Store Netværksdag for et år siden blev lanceret på MCH Arena deltog 200 erhvervsfolk, og i foråret 2013 var antallet steget til 300.

- Det viser, at der ganske givet var et behov for, at regionens erhvervsfolk kunne mødes på tværs af kommunegrænser, brancher og ikke mindst på tværs af passion, siger Jan Lindegaard, der er relation manager i FC Midtjylland og forklarer:

- Med det sidste menes, at Store Netværksdag ikke skeler til, om en virksomhed har passion og støtter en håndboldklub i Ringkøbing, en fodboldklub i Holstebro eller FC Midtjylland. Alle virksomheder er velkomne og kan de gøre forretninger sammen uanset "farve", så er der kun vindere. 

Store Netværksdag er denne gang flyttet fra MCH Arena til MCH Herning Kongrescenter, som er bedre egnet for en erhvervsmesse, hvor der både skal være plads til de mange deltagere, speedmøder samt stande og udstilinger. Derfor er også MCH indtrådt som partner hos Netværkssamarbejdet i Midt- & Vestjylland, som faciliterer Store Netværksdag. Ydermere er Business in Sport, Relationsfabrikken, Netsøg.dk samt OrgaNicer partnere i Netværkssamarbejdet.

- Det betyder, at samarbejdet til sammen kan nå ud til over 2.000 virksomheder i regionen. Hver samarbejdspartner råder over egne erhvervsnetværk, og sammen kan vi skabe flere relationer til hinanden. Dermed er der grobund for nye kunder og omsætning, siger Jan Lindegaard. 

På Store Netværksdag på onsdag er der allerede booket ca. 400 speedmøder mellem de mange deltagere. Deltagerne kan booke op til fem møder med de virksomheder, de ønsker. Et speedmøde tager 15 minutter, hvor begge parter målrettet og koncentreret afklarer, om de hver især kan bibringe hinanden forretning eller andre udviklingstiltag. 

Der er også mulighed for generel networking ved blot at deltage og lade sig inspirere af de mange udstilinger og stande - samt ikke mindst de forskelige oplæg fra blandt andre UddannelsesbyHerning og Aarhus Universitet Herning.

- Vi har i år inviteret UddannelsesbyHerning med til Store Netværksdag og via den vej skabt endnu en forbindelse mellem de studerende og erhvervslivet, forklarer Jan Lindegaard. 

FC Midtjyllands superligaspillere og trænere - i alt 35 mand - møder også op på Store Netværksdag for at hilse på de mange fremmødte. 

Deltagelse i Store Netværksdag er gratis, og alle kan deltage - dog koster det lidt at have en stand/udstilling. Læs mere på www.midtvest.net.

Se programmet for Store Netværksdag her.