22.11.2013, 23:40 | Af: Administrator

The Locals vil redde julen

Under sloganet ”Forza Juleaften” vil The Locals, der er FC Midtjyllands CSR-initiativ, hjælpe udsatte familier i ulveland, så de kan få en god jul med julemad og gaver til børnene.

Julen er lig familiehygge med julegaver og julemad, men mange fattige familier i Danmark har ikke råd til at holde jul, da de lever på en indkomst, der lige akkurat slår til i hverdagen. Derfor bliver julen droppet, hvilket går hårdt ud over børnene.

The Locals, der er et CSR-initiativ, som FC Midtjylland står bag, vil redde julen for trængte familier i ulveland, hvilket vil ske gennem et storstilet støtteprojekt til Dansk Folkehjælp, der sammen med Ekstra Bladet står for initiativet ”Julehjælp”, der støtter enlige forsørgere på overførselsindkomst.

De kommende uger vil The Locals arrangere en auktion, en indsamling og et jule-event til fordel for Dansk Folkehjælps Julehjælp.

BYD PÅ TRØJERNE PÅ LAURITZ.COM HER >>

The Locals engagement i Julehjælpen sker efter ønske fra FC Midtjyllands personale, da klubbens fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen bragte idéen op. 

- Det hele startede, da jeg gik rundt på barsel og tænkte lidt. Jeg er altid blevet en smule sentimental omkring juletid, når jeg tænker på alle dem, som måske ikke har det helt store at se frem til i juledagene, siger Nicklas Falkesgaard.

- Og nu, hvor jeg selv er blevet far, bliver jeg nok ikke mindre sentimental ved tanken om, at der er børn, som ikke får en god jul. Jeg har derfor været involveret i Julehjælpen privat, men jeg tænkte, om ikke også FC Midtjylland kunne gøre noget for at samle ind til Julehjælpen i regionen, forklarer Nicklas Falkesgaard, der valgte at gå videre med idéen, som havnede hos Søren Märcher, der er brand manager i FC Midtjylland.

- For at være helt ærlig, så ramte det noget i os alle sammen, da Nicklas gjorde opmærksom på Julehjælpen. Julen er børnenes fest, og alle børn skal have muligheden for at kunne holde en god jul. Vi vil redde julen, siger Søren Märcher.

- Som fodboldklub er vi et regionalt flagskib, og derfor har vi også en forpligtigelse til at tage et ansvar i vores region. Derfor arbejder vi meget bevidst med at tage socialt ansvar, hvilket vi gør med The Locals, fortsætter Søren Märcher.

The Locals kalder med inspiration fra fodbolden støtteinitiativet for ”Forza Juleaften”, hvilket dækker over en auktion, et juleevent og en indsamling blandt FC Midtjyllands sponsorer og fans.

Trøjeauktionen går allerede i gang i dag på www.lauritz.com, hvor interesserede kan byde på originale spillertrøjer fra tidligere FC Midtjylland-spillere, der nu er udlandsprofessionelle.

BYD PÅ TRØJERNE PÅ LAURITZ.COM HER >>

Hammerslaget fra auktionen går ubeskåret til Julehjælpen, da lauritz.com i Herning har valgt at støtte initiativet ved at stille sine platforme til rådighed uden modydelser. 

- Her er mange lækkerbiskener for fodbold-connaisseurs med spillertrøjer fra blandt andre AS Monaco (Jakob Poulsen), Ajax Amsterdam (Viktor Fischer) og Morten Duncans landholdstrøje fra 6-0 sejren over Malta, hvor Duncan nettede 2 gange. Derudover kan man også byde på et foredrag af Glen Riddersholm, siger Danni Smed Kristensen, der er CSR-koordinator i FC Midtjylland.

- Vi håber, at denne auktion kan indbringe en god sjat penge til Julehjælpen, så vi kan bidrage til at redde julen for endnu flere børn, siger Danni Smed Kristensen.

- Samtidig vil jeg gerne sige kæmpe stor tak til de spillere, der har doneret deres trøjer til denne auktion og lauritz.com i Herning, der har gjort dette muligt, siger Danni Smed Kristensen.

Men The Locals stopper ikke med en trøjeauktion.

- Vi giver samtidig Dansk Folkehjælp taletid i FC Midtjyllands sponsorlounge, hvor 900 erhvervsfolk er samlet til kampen mod Brøndby. Efterfølgende lancerer The Locals et helt specielt jule-event til årets sidste hjemmekamp mod AGF, hvor der bliver samlet ind til julehjælpen, siger Søren Märcher.

Læs mere om Julehjælpen HER

Læs mere om The Locals HER