03.11.2013, 23:04 | Af: Administrator

Tilbagevendt Marco Larsen: Skal have lidt mere i benene

Marco Larsen startede inde mod Esbjerg fB oven på godt en måned ude.

Efter at have været et sikkert kort i start-11’eren i sæsonens første kampe, har Marco Larsen måttet se skadet til fra sidelinjen, mens holdkammeraterne resultatmæssigt har været gået lidt i stå.

En måned ude sluttede dog for nylig for offensivspilleren, og søndag aften var han tilbage blandt Glen Riddersholms startende 11 i Superliga-opgøret mod Esbjerg fB. Samtidig kom holdet tilbage på sejrssporet, da vestjyderne blev sendt hjem med hele 3-0.

- Alle elleve mand på banen arbejder knaldhårdt, og det giver pote, siger Marco Larsen, der selv havde en stor chance i første halvleg.

- Den kommer skråt tilbage, og så tænker jeg bare, at jeg skal få afsluttet hurtigt, og så rammer jeg den lidt på hælen. Så rammer den yderkanten af stolpen og går forbi, så det var uheldigt. Jeg havde selv set den inde, lyder det fra offensivspilleren.

Han nyder at være tilbage på banen efter mere end en måned udenfor.

- Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal have lidt mere i benene, så jeg ikke bliver så hurtigt træt, men det er bare at klø på, og så kommer det, slutter Marco Larsen.

Se ham på FCM TV her.