23.11.2013, 13:47 | Af: Administrator

Truppen mod Brøndby IF

To sejre i de seneste to kampe. Det er facit for FC Midtjylland og Brøndby IF, der søndag tørner sammen på MCH Arena.

Det var en fodboldfest af de helt store tilbage i august måned, da FC Midtjylland og Brøndby IF bød hinanden op til fodbolddyst. Søndag aften lægger MCH Arena igen græs til, og endnu engang er der lagt op til en sand fodboldfest med masser af tilskuere på lægterne, når de to mandskaber, der begge kommer med to friske sejre i bagagen, står over for hinanden.

- Vi ser frem imod kampen mod Brøndby. Efter to sejre i træk er vi tilbage på sejrssporet, og det giver os optimisme. Stemningen blandt vores fans var elektrisk i sidste kamp ude mod Viborg, og kan fansene igen toppræstere, vil de hjemme kunne være med til at give os de procenter, som gør, at vi trods mandskabsmæssige udfordringer kan kompensere for dette. En massiv opbakning vil give spillerne det ekstra, som gør, at vi sammen kan vinde, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Ulvene må til opgøret undvære Petter Andersson, Patrick Banggaard og Jesper Lindorff Juelsgård, som alle sidder uden for med karantæne, mens Morten 'Duncan' Rasmussen ikke er blevet den lyskeskade kvit, som han pådrog sig under opvarmningen mod Viborg FF for 14 dage siden.

- Via hårdt arbejde, en afklaret filosofi, målrettethed og dedikation er der året igennem vokset et stærkt kollektiv ud af spillertruppen, og den teamspirit og selvtillid skal vi anvende i morgendagens kamp, siger Riddersholm.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - BRØNDBY IF - KØB BILLETTER HER >>

Han lægger ikke så meget i, at ulvene tilbage i august vandt med hele 5-2 over et Brøndby-hold, der i den grad var ramt på selvtilliden. Siden er det vendt på den københavnske vestegn, og de blå-gule kommer til Midtjylland uden nederlag i de seneste otte kampe. Statistikken viser dog, at de traditionelt set har det svært på Heden, hvor ulvene i 20 kampe har hentet syv sejre og spillet ti uafgjorte kampe mod BIF.

- Brøndby er et godt hold, som ikke kan sammenlignes med den modstander, vi sidst besejrede 5-2. Men vi har et godt tag på Brøndby, og det vil vi udnytte til at få de tre point. For mandskabsmæssige udfordringer eller ej, så går vi på banen for at vinde og for at dominere kampen fra første fløjt. Vi vil hjemme på MCH Arena altid være favorit, og det tager vi gerne på os i kampen mod Brøndby, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 19.15.

Truppen mod Brøndby IF
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
7. Jeppe Curth
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
38. Isaac Oliseh
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun