02.11.2013, 15:33 | Af: Administrator

Truppen mod Esbjerg fB

FC Midtjylland og Esbjerg fB er set over kalenderåret 2013 blandt landets bedst mandskaber, men det er samtidig to hold, der tørster efter en sejr. Søndag aften mødes de på MCH Arena.

Efter to udebanekamp på Farum Park er FC Midtjylland søndag aften tilbage på MCH Arena. Her er modstanderen Esbjerg fB og med to hold med masser af fart og offensive kvaliteter, er der lagt op til en fodboldlækkerbisken for det midt- og vestjyske fodboldpublikum.

- Det er to dynamiske hold, der spiller offensivt og fremadrettet fodbold med udgangspunkt i en solid defensiv organisation. Det er en kamp mellem to hold, som hvis man kigger på hele kalenderåret 2013, har været til at dominere i front af rækken, så der er lagt op til en tæt dyst, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - ESBJERG FB - KØB BILLETTER HER >>
FCM TV: Se PreMatch videoen til FCM vs Esbjerg her

- Det er to hold, der tørster efter at komme tilbage på sejrssporet. Vi håber, vi kan mærke, at vi er på hjemmebane, og at der møder et talstærkt og entusiastisk hjemmepublikum op, som vi har brug for, hvis vi i fællesskab skal tilbage på sejrskurs.

Ulvene har et godt tag på Esbjerg på hjemmebane, hvor det i 16 kampe er blevet til otte sejre og syv uafgjorte kampe mod esbjergenserne. Og i de seneste to sæsoner har FC Midtjylland hentet 14 ud af 18 mulige point mod Esbjerg.

- Vi har set over den seneste periode haft et godt tag på Esbjerg. Defensivt har vi lukket godt ned, og så har vi været kyniske i den anden ende. Det er også en del af den strategi og plan, vi skal lykkes med i morgen, siger cheftræneren, der er klar til at lukke oktober ned og kick-start november med en sejr.

- Vi glæder os meget til kampen. Vi har haft en god træning efter pokalskuffelsen, og vi er klar til at lukke en resultatmæssigt mørk oktober og tage hul på november, hvor vi er klar til at kick-starte vores sejrsstime.

I forhold til truppen for en uge siden mod FC Nordsjælland afsoner anfører Kristian Bak Nielsen. Derudover glider også Pione Sisto og Frank Kristensen ud af truppen. De afløses af Sonni Nattestad, Johannes Madsen og Paul Onuachu.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 19.00.

FCM TV: Se PreMatch videoen til FCM vs Esbjerg her

 

Truppen mod Esbjerg fB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
19. Marco Larsen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
33. Paul Onuachu
34. Johannes Madsen
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun