28.11.2013, 16:03 | Af: Administrator

Truppen mod FC Vestsjælland

Jesper Juelsgård og Patrick Banggaard er tilbage i truppen, efter at de sad uden for med karantæne i søndagens kamp mod Brøndby.

FC Midtjylland og FC Vestsjælland skyder 17. og næstsidste spillerunde inden vinterpausen i gang i morgen på Slagelse Stadion. Her har hjemmeholdet hentet ti point i sæsonen og gjort det svært for flere af topholdene i dette års tætte Superliga.

- Vi møder et stærkt FC Vestsjælland-hold, der er kendetegnet ved at være fysisk stærke, dygtige på standardsituationer og godt organiseret. Der venter en af efterårets sværeste kampe, og mange hold har haft det svært i Slagelse, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi skal være i stand til at dæmme op for deres lange bolde frem i banen, og så skal vi ind og vinde andenboldene. Samtidigt er det vigtigt, at vi har stor koncentration og fokus på standardsituationerne, da mange af deres chancer opstår heraf. Derudover skal vi være dygtige i vores returløb, så vi ikke bliver fanget i omstillinger.

- Når vi selv har bolden, skal vi være modige og turde spille os igennem deres pres via god bevægelighed for boldholderen, kvalitet i pasningsspillet og med stor offensiv løbevillighed, siger Riddersholm, der i klubbernes første møde i sæsonen på MCH Arena måtte se FC Vestsjælland udligne i kampens døende minutter.

Til morgendagens opgør må ulvene se bort fra Izunna Uzochukwu, der med sit gule kort mod Brøndby er ude med en karantænedag, mens Petter Andersson afsoner den sidste af de to spilledages karantæne, han fik for sit røde kort i kampen mod Viborg.

Rilwan Hassan, der i kampen mod Brøndby for første gang var tilbage i startopstillingen efter sin lyskeskade, er ude med en forstrækning i baglåret, mens det er en forstrækning i den ene lyske, der holder Erik Sviatchenko ude. Trænerteamet må derudover fortsat se bort fra Eyjolfur Hedinsson og Tim Janssen.

- Vi er i en fase af turneringen, hvor kontinuiteten og stabilitet har svære betingelser grundet de mange karantæner og skader, og det gør, at vi skal kompensere ved en enorm fight og ærgerrighed. Det føler jeg mig meget optimistisk omkring, at vi kan lykkes med, fordi der i kalenderåret 2013 har vokset sig et stærkt kollektiv ud af en af individuel stærk FC Midtjylland-trup.

- Vi tager til Slagelse med respekt men samtidig med stor tiltro til egne evner, og derfor går vi også efter de tre point, garanterer Riddersholm, der samtidig sender en opfordring til de medrejsende midtjyske fans.

- Det vil være fedt, hvis vi fra fansenes side kunne få en opbakning i Slagelse, som minder om den i Viborg. Ikke mindst set i lyset af, at vi med en forholdsvis god opbakning vil have mulighed for at dominere deres stadion vokalt, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på Slagelse Stadion i aften klokken 18.30.

Truppen mod FC Vestsjælland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
44. Sylvester Igboun