09.11.2013, 16:40 | Af: Administrator

U17: Tæt kamp tippede den forkerte vej

U17 led samme skæbne som U19 og måtte tage fra København med et 2-0 nederlag i bagagen

Der var virkelig ikke meget at berette om fra de første fyrre minutter af lørdagens U17 kamp mellem FCK og FCM.

Silende regn gjorde banen hurtig, og en stærk sidevind bidrog til at de to mandskabers afleveringer sjældent endte hos den tiltænkte modtager. Det gav en rodet kamp, der fortrinsvist foregik på FCM U17's præmisser.

Værterne gjorde brug af lange bolde, der ikke voldte FCM-forsvaret nogen problemer, men Ulvene formåede heller ikke selv at komme til chancer.

Anden halvleg statede lidt bedre, set med FCM-briller. Indskiftede Erik Braun kom ned i FCK's bagrum, og fik fra kanten slået en bold ind til Simon Sterring, der dog ikke fandt vej til netmaskerne.

I stedet blev det FCK der åbnede målscoringen. Efter en standardsituation blev bolden trillet tilbage til en FCK'er - han ramte bolden klokkerent og fra 30 meter peb bolden ind uden chance for Oliver Ottesen i FCM-målet.

Kort efter havde FCM en stor chance for at udligne, da de fik spillet sig igennem FCK's kæder, og ind til Mikael Anderson, der dog fra tæt hold brændte den store mulighed.

Kort efter satte FCK en tyk streg under, at det var dem, der havde skarpheden, da de scorede direkte på frispark fra ca. 20 meters afstand. Det afgjorde definitivt kampen, og det var en skuffet Svend Graversen, der gjorde status:

- FCK er taktisk stærke, og holder os nede på et minimum af chancer.  Vi kunne ikke få vores spil til at lykkes, men spillerne skal dog have den ros, at indstillingen var meget bedre end i sidste uge mod SønderjyskE. De havde hjertet med sig i dag, men vi kunne ikke få marginalerne over på vores side, konstaterede Svend Graversen.

FCM U17 er i ilden igen næste weekend, hvor Brøndby besøger Ikast. Der er kampstart på EDC Arena lørdag d. 16/11 kl. 13.00. Se stilling og resultater fra U17 Ligaen her.

FC København U17 - FC Midtjylland U17 2-0
1-0 FCK 60'
2-0 FCK 70'

Opstilling: Oliver OttesenRasmus Nicolaisen, Alexander Munksgaard, Kristian Dirks Riis, Anders HagelskjærNikolaj Kirk (60’ Malte Jürgensen), Alexander Nicolajsen, Gloire Rutikanga - Mads Vang (41' Erik Braun), Simon Sterring, Martin Høgstad (50' Mikael Anderson)