16.11.2013, 17:42 | Af: Administrator

U17 tilbage på sporet

U17 slog Brøndby med 1-0, til trods for flere ændringer i startopstillingen

Det var et noget anderledes udseende FCM U17 der lørdag løb på banen mod Brøndby, i hvert fald set i forhold til startopstillingen i sidste weekends kamp mod FCK.

Alexander Munksgaard sad ude, og Rasmus Nicolaisen overtog hans plads i midterforsvaret. Det medførte, at Malte Jürgensen fik lov at prøve kræfter med højre backen - en opgave, han slap rigtig fint fra. Også på midtbanen var der rokeret om - Gloire Rutikanga spillede for U19-holdet, og det betød, at Martin Høgstad blev flyttet fra kanten til den centrale midtbane.

På trods af ændringerne var det FCM U17 der havde et overtag i de første fyrre minutter, og det blev også til et par gode chancer, der dog ikke blev udnyttet. Der var ikke fuld tilfredshed hos trænerteamet, der syntes at FCM-spilleren lidt for ofte trak sig unødvendigt i duellerne.

Ti minutter efter pausen lykkedes det dog for Ulvene at få åbnet scoringskontoen. Martin Høgstad sendte et hjørnespark over i den bageste del af Brøndby-feltet, hvor Kristian Dirks Riis headede bolden tilbage mod den forreste stolpe, hvor Rasmus Nicolaisen med hovedet stødte bolden forbi Brøndby-keeperen - en flot, indøvet detalje.

Som det ofte er tilfældet, åbnede målet kampen, og efterfølgende havde FCM U17 et par store chancer for at øge føringen. Først driblede tilbagevendte Mikkel Duelund uden om gæsternes målmand, men endte med at vente for længe med at afslutte, og siden måtte en Brøndbyspiller redde på stregen.

Det manglende 2-0 mål gav en lidt nervøs slutfase, men sjællænderne formåede ikke at komme frem til de åbne chancer, og derfor blev Rasmus Nicolaisens mål også kampens eneste.

- Vi er tilfreds med at vinde igen efter to kampe uden sejr, og vi er også tilfredse med at vi så godt som ingen chancer giver væk i løbet af de 80 minutter. Spillemæssigt rammer vi ikke vores topniveau, men der var også skiftet ud på mange positioner i dag, konkluderede Svend Graversen efter kampen.

Næste kamp for FCM U17 er udebaneopgøret mod HB Køge, lørdag d. 23/11 kl. 15.00. Se stilling og resultater fra U17 Ligaen her.

FC Midtjylland U17 - Brøndby IF U17 1-0 (0-0)
1-0 Rasmus Nicolaisen 50' (assist Kristian Dirks Riis)

Opstilling: Oliver Ottesen - Malte Jürgensen, Kristian Dirks Riis, Rasmus Nicolaisen, Anders Hagelskjær - Alexander Nicolajsen, Nikolaj Kirk (53' Mads Olsen), Martin Høgstad (41' Mikkel Duelund) - Mikael Anderson (70' Mads Friis), Simon Sterring, Erik Braun