23.11.2013, 20:50 | Af: Administrator

U17 vandt målfest

Der var rigeligt underholdning til de fremmødte på Herfølge Stadion lørdag eftermiddag i U17-opgøret, hvor en sen scoring gav FC Midtjylland sejren.

FC Midtjylland var meget i boldbesiddelse i opgøret mod HB Køge, men værterne formåede alligevel at udnytte deres chancer. Efter tyve minutters spil bragte Mikkel Duelund midtjyderne i front, men kort før pausefløjtet udlignede svanerne.

- Vi er rigtig meget på bolden i dag, men mangler lidt variation. Defensivt er vi fint afklaret, til trods for, de scorer tre mål. Det var en lidt urolig kamp hvor vi havde momentum, men HB Køge var giftige på omstillingerne og scorede fine mål, siger cheftræner Svend Graversen.

Fra anden halvlegs start fortsatte den midtjyske spildominans, og skarpheden var blevet finjusteret over pausen. Med ti minutters mellemrum faldt scoringerne som perler på en snor. Først tog hjemmeholdet føringen, hvorefter FC Midtjylland fik udlignet ved Alexander Munksgaard og sidenhen bragt sig i front ved Erik Braun.

- Det er første gang i sæsonen vi giver tre mål væk, og det er vi naturligvis ikke tilfredse med. Men det er mål vi ikke kan gøre meget ved, blandt andet et langskud og et tvivlsomt straffespark. Vi bør også selv score flere mål, med det antal chancer vi producerer i dag, men det skal nok komme. Folk giver den fuld gas i dag, og det er en fornøjelse, slutter Svend Graversen.

Anders Hagelskjær blev dagens helt store helt, da han dybt inde i overtiden blev matchvinder for ulvene. Dermed lykkedes det U17-mandskabet at tage alle tre point med hjem i bussen.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang lørdag den 30. november klokken 14.00, hvor de gæster AaB på deres træningsanlæg i Aalborg.

HBK U17 4 – 3 FCM U17

20’ 0 – 1 FCM Mikkel Duelund

39’ 1 – 1 HBK

50’ 2 – 1 HBK

60’ 2 – 2 FCM Alexander Munksgaard

70’ 2 – 3 FCM Erik Braun

76’ 3 – 3 HBK (straffespark)

83’ 3 – 4 FCM Anders Hagelskjær

Opstilling:

Oliver OttesenMalte Jürgensen (70’ Mads Friis), Alexander Munksgaard, Rasmus Nicolaisen, Anders HagelskjærAlexander Nicolajsen, Nikolaj Kirk, Martin Høgstad (50’ Mikael Anderson) – Mikkel Duelund (44’ Mads Olsen), Erik BraunSimon Sterring