09.11.2013, 14:42 | Af: Administrator

U19 led skibbrud mod FCK

Rusk og regn og et 2-0 nederlag efter en svag anden halvleg. Det var ikke Ulvenes dag på Frederiksberg Idrætspark.

Det danske efterårsvejr viste sig frem fra sin værste side, da FCM U19 lørdag eftermiddag gæstede FCK, og i kampens indledning var det også værterne der dominerede.

Gradvist fik Ulvene dog kæmpet sig ind i opgøret, og et blev også til et par gode chancer efter standardsituationer, og en god mulighed til Rasmus Nissen, der blev spillet fri til afslutning.

Kampens første mål lod dog vente på sig, men der var alligevel grund til forsigtig optimisme hos FCM U19, der havde overtaget styringen med opgøret mod første halvlegs slutning.

Nedtur efter pausen
I anden halvleg kom Ulvene til at spille op mod vinden, og også i overført betydning kom FCM i modvind. FCK lagde et højt pres, og det formåede Andersens udvalgte ikke at spille sig ud af. Når bolden blev clearet fra forsvaret, var det alt for ofte en FCK-spiller, der vandt den efterfølgende duel.

Der skulle imidlertid en dødbold til at give værterne føringen. Efter en times spil kom en FCK'er højest på et hjørnespark og headede københavnerne i front.

FCM-staben forsøgte at ændre slagets gang med en stribe udskiftninger, men det lykkedes ikke at ændre afgørende på kampens udvikling. Som sidste skud i bøssen blev Asger Sørensen sendt op i angrebet, men i kampens overtid kunne værterne i stedet lukke kampen på en omstilling.

- Det var en fortjent sejr til FCK, og jeg synes ikke vi investerer nok i dag, lød det efter kampen fra en misfornøjet Kenneth Andersen.

Lidt var der dog at glæde sig over, set med FCM-øjne. Ramjavakar Yogathas fik sæsondebut, da han vendte tilbage efter en lang skadespause. Java var forståeligt nok rusten, men fik en halv time i benene, uden at mærke nogle problemer.

FCM U19 får mulighede for at revanchere sig den kommende weekend, når de lørdag d. 16/11 kl. 15.00 tager imod Brøndby hjemme på EDC Arena. Se stilling og øvrige resultater for U19 Ligaen her.

FC København U19 - FC Midtjylland U19 2-0 (0-0)
1-0 FCK 60'
2-0 FCK 90+

Opstilling: Michael Ravn - Rasmus Lauritsen, Asger Sørensen, Malte Kiilerich Hansen, Rasmus Nissen (78' Kasper Riisgaard, IFS)- Jonas Gemmer, Sigurd Schøndorf (60' Ramjavakar Yogathas), Mikkel Frankoch - Anders Lund (66' Mikkel Adamsen), Razak Adebayo Odeyemi, Olajide Samuel Owolabi