16.11.2013, 17:30 | Af: Administrator

U19 sejrede til sidst

Razak matchvinder med sit mål til 2-1 kort før slutfløjt

FCM U19 havde til sinds at revanchere sidste rundes nederlag til FCK, og det lykkedes også, efter en U19-kamp på et meget højt niveau af både Ulvene og Brøndby.

Kampens første store chance kom efter ti minutters spil og tilfaldt Mikkel Adamsen. Godt FCM-spil i venstresiden endte med at Gloire Rutikanga (billedet) sendte en flad bold til bagerste stolpe, hvor en Brøndby-spiller lige akkurat fik forhindret l Adamsen i at bringe FCM foran.

Generelt var det Ulvene der kontrollerede kampen, og efter 35 minutter brændte det igen på i Brøndby-feltet. Helt nede ved baglinjen valgte Mikkel Adamsen at afslutte fra en spids vinkel. Brøndby-keeperen fik dog reddet med en god fodparade, der dog røg lige ud til Razak. Desværre blev FCM-topscoreren tacklet lige som han skulle til at sparke bolden i nettet.

Fem minutter efter kom forløsningen dog. Jonas Gemmer sparkede et hjørnespark i den fjerneste del af Brøndfeltet, hvor Malte Kiilerich Hansen på sublim vis headede bolden over i det modsatte målhjørne, helt oppe i krogen. Et Frank Kristensens'k mål af midterforsvareren.

1-0 føringen havde FCM egentlig belavet sig på at tage med ned til pause, men i første halvlegs sidste minut gik det galt. Et Brøndby-angreb blev ikke afvist i venstresiden og så kunne en Brøndby-spiller tage et træk ind i banen, inden han cirka fem meter uden for feltet sparkede bolden ind over Michael Ravn.

Hektisk afslutning
Ulvene lod sig ikke slå ud af udligningen, og midtvejs i anden halvleg kom Ulvene forsvindende tæt på 2-1 målet. En flad bold blev sendt ind til Razak, men en Brøndby-forsvarer fik ham generet så meget i afslutningsøjeblikket, at han skovlede bolden over mål.

Fem minutter før tid blev FCM U19 dog belønnet for det hårde arbejde, man lagde for dagen. En løs bold endte hos Samuel, der med hovedet spillede Razak fri i Brøndby-feltet. Denne gang svigtede angriberen ikke, og med sit 12. sæsonmål bragte han FCM på vinderkurs.

Gæsterne satte en sidste offensiv ind, og det var lige ved at give gevinst til allersidst. En bold blev slået skråt bagud i FCM-feltet, og en Brøndby-spiller bankede fra tæt hold bolden mod mål. Michael Ravn viste imidlertid fremragende reaktionsevne inde på stregen og sørgede for, at alle tre point forblev på FCM-hænder.

- Det var virkelig en kamp på højt niveau, tæt, velspillet og med to gode hold. I den sidste kamp mod FCK så vi ikke for gode ud i forbindelse med standardsituationer, men det var der fuldtsændig styr på i dag - både offensivt og defensivt, og så var det dejligt at vores tre indskiftere kom ind og leverede varen, lød det efter kampen fra en overmåde tilfreds Erling Lindegaard.

FCM U19 spiller igen førstkommende lørdag, 23/11, hvor modstanderen er HB Køge. Kampen spilles på Herfølge Stadion, og der er kampstart kl. 13.00. Se stilling og resultater fra U19 Ligaen her.

FC Midtjylland U19 – Brøndby IF U19 2-1 (1-1)
1-0 Malte Kiilerich Hansen (assist Jonas Gemmer) 41’
1-1 Thorbjørn Billeskov, BIF 45’
2-1 Razak Adebayo Odeyemi (assist Olajide Samuel Owolabi) 85’

Opstilling: Michael RavnRasmus Nissen (64’ Jeppe Solgaard), Malte Kiilerich Hansen, Asger Sørensen, Rasmus LauritsenJonas Gemmer (75’ Anders Lund), Gloire Rutikanga, Mikkel FrankochOlajide Samuel Owolabi, Razak Adebayo Odeyemi, Mikkel Adamsen (71’ Ramjavakar Yogathas)