29.11.2013, 20:26 | Af: Administrator

Ulvene fightede sig til sejr

På en regnvåd aften i Slagelse hentede FC Midtjylland sæsonens niende sejr.

Det holdt hårdt, men med forbilledligt fight og vilje kæmpede FC Midtjylland sig til sejren over FC Vestsjælland og fik dermed revanche efter sæsonens første opgør, hvor vikingerne fik udlignet i kampens sidste minutter.

Sejrsmålet kom allerede efter otte minutter, da hjemmeholdets Jean-Claude Bozga hårdt presset af Morten 'Duncan' Rasmussen sendte kuglen i eget net efter et flot indlæg af Marco Larsen, der på et overlap fik bolden af Sylvester Igboun og serverede et perfekt indlæg.

Det var i det hele taget en første halvleg, der bød på underholdning allerede inden, at stadionuret i Slagelse havde rundet det første minut. For i kampens første angreb kom hjemmeholdet igennem i højre side, men indlægget på tværs havde ingen adresse.

I den anden ende ville Sylvester Igboun også være med, og efter to tunneller fik han sendt et indlæg af sted, men det savnede samme kvalitet som dribleturen. Kvalitet havde Pione Sistos til gengæld minuttet efter, mens desværre kom FCV-forsvaret først på bolden.

Morten 'Duncan' Rasmussen fik i slutningen af første halvleg mulig for at sende sin niende scoring i nettet, da Kristian Bak Nielsen efter godt forarbejde af Marco Larsen og Pione Sisto fik sendt et perfekt indlæg i boksen, men FCM-topscoreren sendte kuglen langt over mål.

Inden føste halvlegs sidste fløjt fik Jonas Lössl også lige vist, hvorfor han er med. Den tidligere FCM-spiller Dennis Sørensen fik sendt et kvalificeret hovedstød af sted, men Lössl kom godt ned og fik reddet.

I begyndelsen af anden halvleg sendte en stærkspillende Marco Larsen Duncan alene med FCV-keeperen, men skarpheden manglede hos landsholdsangriberen, der dog gennem hele kampen kvitterede med en stærk arbejdsindsats.

I anden halvleg lagde hjemmeholdet et stort pres på den midtjyske defensiv, men gang på gang fik et stærkt kollektiv afvist de fysisk stærke FC Vestsjælland-spillere.

Dermed kom ulvene hurtigt tilbage på sejrssporet efter nederlaget til Brøndby og ligger pres på konkurrenterne i toppen af tabellen.

Ulvene slutter efteråret af hjemme på MCH Arena på søndag, hvor AGF er modstanderen.

Kampfakta
FC Vestsjælland - FC Midtjylland 0-1 (0-1)
0-1-Jean-Claude Bozga (Selvmål) 8'

Advarsler
Jeppe Curth 31' (FCM)
Patrick Banggaard 65' (FCM)
Jesper Juelsgård 69' (FCM)

Tilskuere: 3.147

FC Midtjylland: Jonas Lössl, Kristian Bak Nielsen, Patrick Banggaard, Kolja Afriyie, Jesper Lindorff Juelsgård, Danny Olsen, Marco Larsen, Jeppe Curth (Frederik Møller 75'), Pione Sisto (André Rømer 62'), Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen