08.12.2013, 20:44 | Af: Administrator

Danny Olsen takker af: Svært at holde tårerne tilbage

Offensivspilleren giver fansene en ekstra stor tak.

For snart syv år siden hentede FC Midtjylland en ung og succesfuld Danny Olsen i FC Nordsjælland. I det midtjyske har offensivspilleren oplevet både op- og nedture, men ingen kan så tvivl om Olsens fantastiske betydning for FC Midtjylland og hans bidrag til klubben gennem årene. 

Danny Olsen er blandt de mest scorende spillere i klubbens historie, og med syv år i den sorte trøje har han været en del af FC Midtjylland i halvdelen af klubbens levetid.

Søndag spillede han så sin sidste kamp for FC Midtjylland, helt præcist kamp nr. 208 for ulvene, da han var med til at slå AGF, hans kommende arbejdsgiver, med 3-0.

- Det var en kamp, som jeg havde set frem til på mange måder, men dét, fansene havde gjort for mig i dag, det kunne jeg ikke helt forberede mig på. Det ramte mig lige i hjertet, og jeg havde svært ved at holde tårerne tilbage, da jeg gik ud af banen. Det var syv gode år, som fik en ende, så det var en fantastisk måde at slutte på, siger Danny Olsen til FCM TV.

Han kan nu se tilbage på en FCM-tid, der både har budt på flere sæt medaljer og store oplevelser i europæiske kampe, heriblandt et matchvindende mål i den sensationelle udesejr over Manchester City i 2008.

- Der har jo været nogle sølvmedaljer, en bronzemedalje og nogle pokalfinaler. Og der har været nogle europæiske kampe, City-kampen især, som står klart i erindringen, fortæller Danny Olsen.

Slutteligt sender han en kæmpe tak til de FC Midtjylland-fans, der var med til at give ham en god afsked med klubben.

- Tak for det farvel, jeg fik i dag. Det betyder rigtig meget for mig. Jeg ved, at vi, for nogle år siden, havde et lille clinch, men vi er kommet styrket ud af det sammen. Det er fantastisk at slutte af på denne måde. Jeg kunne ikke ønske mig mere. Jeg holder af dem, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke og håber, at de kommer til at fejre mange flere sejre over Viborg, men at de også får lov at fejre et mesterskab og en titel, slutter Danny Olsen.

Vil du høre endnu mere fra Danny OlsenSå se hele interviewet med ham HER.