04.12.2013, 11:00 | Af: Administrator

FC Midtjylland skriver kontrakt med Femi

Oluwafemi Ajilore er klar til at tørne ud for ulvene i foråret.

Han var den første spiller, der kom til Danmark fra FC Midtjyllands nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei. Ti år efter er Oluwafemi Ajilore - eller bare Femi - tilbage i ulveflokken, som han har trænet med, siden han ankom til Danmark på den sidste dag i oktober.

Siden da har han spillet flere kampe i Reserveligaen, og her har den kontrollerende midtbanespiller, der i 2004 som kun 19-årig fik debut for ulvene, gjort det så godt, at han har overbevist trænerteamet om, at han fortsat er på det niveau, som i flere sæsoner imponerede mange midtjyske tilskuere.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - AGF - KØB BILLETTER HER >>

- Femi var den første afrikaner, der kom til FC Midtjylland fra Nigeria, og han betyder meget for mig personligt og for hele klubben. Det er en fornøjelse at have ham tilbage, siger Claus Steinlein, der selv var i Lagos  for at hente Oluwafemi Ajilore i vinteren 2003.

Gnisten er der stadig
- Han var en stjerne i Superligaen, da han var her sidst og en af de bedste 6'ere, der har spillet i ligaen, hvilket også blev afspejlet i den høje pris, vi fik for ham, da han blev solgt til Groningen, siger Claus Steinlein.

- Vi har set den gamle Femi, som jeg er sikker på, at vi nok skal få i topform til foråret. Tilgangen af Femi skærper konkurrencen og giver trænerteamet flere muligheder, siger Claus Steinlein, der kan berette om en sulten spiller.

- Vi ved, at han er god menneskeligt, så overvejelsen har gået på, hvorvidt han stadig havde den gnist i øjnene, som da han forlod os, og det har han vist under træning og i reserveholdskampene, at han har. Han er stadig en rigtig dygtig spiller, men han mangler selvfølgelig kamptræning.

Selv glæder Femi sig til igen at tørne ud for ulvene, som han nåede at repræsentere 98 gange, inden han i 2008 blev solgt til Groningen i Holland.

Drømmer om titler
- Det er en stor mulighed, som FC Midtjylland har givet mig. Det er et privilegium at komme tilbage, og jeg er glad for at have fået en kontrakt. Det er min drøm at vinde noget med klubben, og jeg håber, at drømmen går i opfyldelse, siger Oluwafemi Ajilore.

- Det er et ungt hold med spillere, som vil vinde og spille europæisk fodbold. Det er også min drøm. Jeg kan næsten ikke vente på igen at spille i Superligaen, og jeg ser frem til at igen at løbe ind på MCH Arena. Det bliver en stor oplevelse, siger Femi.

Det er en rutineret spiller, der vender tilbage til FC Midtjylland. Siden skiftet er det blevet til en håndfuld landskampe for den nigerianske slider, der også har erfaring fra mange kampe i den bedste hollandske række.

- Da jeg spillede her sidst, var jeg ung, så jeg har fået noget mere rutine. Jeg skal arbejde hårdt og kæmpe mig ind på holdet. Min største drøm er at slutte øverst i tabellen. Det bliver selvfølgelig svært, men jeg vil gøre mit til at hjælpe klubben.

FC Midtjylland har skrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2015 med Oluwafemi Ajilore, der dog ikke bliver aktuel i efterårets sidste kamp, da hans arbejdstilladelse først skal på plads, inden han igen kan spille for ulvene.