04.12.2013, 21:36 | Af: Administrator

Juelsgård med i Fodboldmagasinet 4:4:2

Stil spørgsmål til Jesper Juelsgård, når han i morgen er gæst i Fodboldmagasinet 4:4:2. 

Søndag eftermiddag går det for sidste gang i efterårssæsonen løs, når FC Midtjylland på hjemmebane skal slutte et flot 2013 af mod AGF. De to mandskaber åbnede også Superligaen i juli måned, hvor ulvene hentede en 2-0-sejr i Aarhus.

Og netop weekendens kamp bliver et af emnerne, når Jesper Juelsgård sammen med Viborg FFs assistenttræner Søren Frederiksen torsdag aften er gæster i Fodboldmagasinet 4:4:2 på TV/Midt-Vest.

Gæsterne får også mulighed for at kigge tilbage på sidste rundes præstationer, hvor ulvene hentede en arbejdssejr på udebane mod FC Vestsjælland. Derudover bliver de to gæster udfordret i deres fodboldviden, når der skal svares på spørgsmål i den fortløbende fodboldquiz.

Som altid er der også mulighed for at stille spørgsmål til gæsterne. Det gøres ved at sende en mail til fodbold@tvmidtvest.dk.

Programmet ruller over skærmen torsdag aften på TV/Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30  og 23.00. Du kan også finde programmet på net-tv eller her på siden, hvor vi vil linke til programmet.