09.12.2013, 10:30 | Af: Administrator

Julemarked på MCH Arena

Kombiner juleshopping og julehygge med gode tilbud, når FC Midtjylland slår dørene op til juleafslutning mandag den 9. december fra 15.00-22.00 på MCH Arena.

Vinterpausen i Superligaen nærmer sig med hastige skridt, og efter årets sidste kamp skal lageret tømmes, inden forårssæsonen skydes i gang. I år har FC Midtjylland valgt at gå utraditionelt til værks, da man arrangerer et juleudsalg den 9. december, hvor klubben vil sælge varer til spotpriser.

- Det er en total win-win-situation, hvor vi får muligheden for at tømme vores lager på stadion, mens vi samtidig kan give nogle gode tilbud til vores fans, så de kan købe ind før julen, siger Lone B. Neupart, der er stadionansvarlig ved FC Midtjylland.

I Ulveshoppen er der mulighed for at købe årets mande(l)gave til 169 kroner bestående af en billetkode til en valgfri FCM-kamp, et mini FCM-spillersæt til bilen og et DK skilt med ulvelogoet på.  På Ulveshoppens lagersalg er der mulighed for at købe gaver til pakkespillet eller adventsgaver, da der er masser af gode tilbud til 5, 10 og 20 kroner.

Men der er også mere utraditionelle varer på hylder denne dag på MCH Arena. Boderne skal tømmes, og derfor vil der være blandt meget andet være ketchup, sodavand, småkager, ulvepølser og saftevand til rigtig gode priser.

- Vi vil skabe en unik dag for de besøgende, der foruden gode tilbud kan se frem til julehygge med gløgg og æbleskiver og et besøg af Lupus, som kigger forbi. Derudover vil Ulveshoppen være åben i hele tidsrummet, hvor man kan købe mange gode pakker til både store og små, siger Lone B. Neupart.

FC Midtjylland slår dørene op fra klokken 15.00 og holder åbent til klokken 22.00. Adressen er Kaj Zartows Vej 4, Herning  (indgang ved de røde døre på MCH Arena). Alle er velkommen!

Ekstra nyt - Wunderelf pop-up-shop
FC Midtjyllands trøjesponsor Wunderelf deltager med en pop-up-shop, hvor der sælges lifestyle produkter.
>> Besøg Wunderelfs webshop