13.12.2013, 13:45 | Af: Administrator

Larsen og Banggaard med U21-landsholdet til Tyrkiet

Det danske U21-landshold rejser til januar til Tyrkiet, hvor holdet spiller to testkampe.

Marco Larsen og Patrick Banggaard belønnes for et stærkt efterår. De to FC Midtjylland-talenter er nemlig udtaget til U21-landsholdets tur til Tyrkiet fra den 20. til den 29. januar. Her møder de danske talenter Singapores A-landshold, mens den anden modstander endnu ikke er på plads.

Det danske U21-landsholdet har haft et fremragende år, hvor det i 12 kampe er blevet til otte sejre, tre uafgjorte og blot et nederlag. Og halvårsregnskabet er endnu mere imponerende med fire sejre og to uafgjorte i seks EM-kvalifikationskampe.

Dermed overvintrer Danmark på EM-gruppens førsteplads, og træningslejren i Tyrkiet skal da også bruges som forberedelse til EM-kvalifikationskampen mod Estland den 5. marts i Danmark.

Marco Larsen blev indskiftet i den seneste U21-landsholdkamp, hvor holdet vandt 2-0. I alt er Larsen noteret for 3 U21-landskampe, mens Patrick Banggaard har haft en enkelt optræden for U21-landsholdet. Til gengæld for den tillid kvitterede han med en scoring i debuten, da han scorede til 1-0 i 4-1-sejren over Nordirland.

Foto: Jacob Poul Skoubo