23.12.2013, 01:25 | Af: Administrator

Opstartens træningskampe på plads

Foruden træningskampene på træningslejren står to tophold fra 1. division og et superligahold på menuen i opstarten.

FC Midtjyllands superligatrup er lige nu på en velfortjent juleferie, men der er langt op til et spændende forår på Heden, når spillerne tjekker ind på træningsanlægget i Ikast. Her kan de se frem til et par interessante træningskampe, inden turen i begyndelsen af februar går til træningslejren i Portugal.

Ulvene har første træningsdag mandag den 6. januar, hvor spillerne traditionen tro kan se frem til en test. Dagen efter skal truppen testes yderligere på Ikast-Brande Gymnasium, hvor hver enkelt spiller skal igennem en række fysiske tests.

LÆS OGSÅ: Spændende forår venter: Køb halvsæsonkort her

Enkelte spillere skal dog allerede i aktion den 5. januar, hvor FC Midtjylland er blandt de superligaklubber, som deltager i indendørsstævnet Viasat Cup i Brøndby Hallen.

Årets første træningskamp bliver på EDC Arena i Ikast mod Vejle Boldklub, der holder juleferie på fjerdepladsen i 1. division. Kampen mod Vejle er samtidig et gensyn med den tidligere A+ træner i FC Midtjylland Tonny Hermansen, der som cheftræner har gjort det godt i det klubben fra Nørreskoven.

I opstartens anden træningskamp bliver det også til et gensyn på trænerbænken. Her skal ulvene nemlig op imod 1. divisions tophold Hobro, hvis cheftræner er den tidligere FCM-træner Jonas Dal, der nyder stor succes hos topholdet.

LÆS OGSÅ: Stærke modstandere i Atlantic Cup

Samtidig bliver det også et gensyn med en række tidligere FC Midtjylland-spillere. Hobros topscorer er nemlig den udlejede FCM-angriber Mads Hvilsom, mens de på højre back har Jesper Bøge, der har gået på ulvenes akademi og spillet tre superligakampe for FCM. Derudover har de i truppen også de tidligere akademispillere Lasse Thomsen og Rasmus Christensen.

Den tredje februar sætter ulvene så kursen mod varmere himmelstrøg, når turen går til Algarvekysten i Portugal. Her kan truppen se frem til tre træningskampe, hvor modstanderne bliver tjekkiske FC Slovan Liberec, islandske Breidablik og det russiske storhold Spartak Moskva.

Den sidste test, inden Superligaen skydes i gang den 22. februar på udebane mod OB, bliver enten den 16. eller 17. januar i en kamp mod Randers FC. Efter OB-kampen venter topopgøret mod FC København i Parken, inden holdet spiller forårets første hjemmekamp mandag den 10. marts klokken 19.00.

Oversigt over opstarten
05-01-14 Kl. 13.00 Viasat Cup Brøndby Hallen
06-01-14 Kl. 10.30 Træningsstart
23-01-14 Kl. 13.00 FC Midtjylland - Vejle Boldklub (EDC Arena, Ikast)
31-01-14 Kl. 15.00 FC Midtjylland - Hobro IK ( EDC Arena, Ikast)
03-02-13-02 Træningslejr i Portugal
16-02-13 FC Midtjylland - Randers FC

Foto: Jacob Poul Skoubo