30.12.2013, 10:00 | Af: Administrator

Riddersholms nytårstale - del 1

På årets næstsidste dag kan du høre første del af cheftræner Glen Riddersholms nytårstale.

Danmarks bedste i 2013.

Sådan lyder facit på et succesfuldt midtjyske år. Ulvene er det hold i Superligaen, som har hentet flest point i 2013, og henover juleferien har alle i hele Ulveland kunnet glæde sig, hver gang de har tjekket stillingen i Superligaen.

Den viser nemlig FC Midtjylland på toppen af tabellen. Dermed er der lagt op til et særdeles spændende midtjysk forår, hvor der er brug for maksimal støtte i jagten på at fortsætte de gode resultater, som i 2013 har givet et pointgennemsnit på to.

Cheftræner Glen Ridderholm har taget et tilbageblik på året, som er på vej på hæld. Se første del af nytårstalen på Unibets YouTube-kanal her.