31.12.2013, 11:54 | Af: Administrator

Riddersholms nytårstale - del 2

På årets sidste dag kan du høre anden og sidste del af cheftræner Glen Riddersholms nytårstale.

2013 har ikke længere har mange timer tilbage, men året har budt på fantastiske oplevelser for FC Midtjylland. Cheftræner Glen Riddersholm tager i sin nytårstale et tilbageblik på året.

Hvem husker ikke 3-2-sejren i Viborg, hvor en massiv lyngfarvet mur af midtjyske fans i ens t-shirts mødte spillerne i den ene ende af Viborg Stadion. Omkring 1000 FCM-fans dominerede stadion og skabte en fantastisk kulissen og hjalp holdet til sejr i derbyet.

Ulvene er det hold, der i efteråret har lukket færrest mål ind. Og der er sket en klar forbedring i forhold til året før. I efteråret 2012 lukkede holdet i gennemsnit 1,90 mål ind per kamp, mens det tal i efteråret kun var 0,89. En imponerende forvaltning.

Se anden og sidste del af Glen Riddersholms nytårstale på Unibets YouTube-kanal herSe første del af nytårstalen her.