19.12.2013, 11:02 | Af: Administrator

Skal Kristian Bak beskytte din iPhone?

Med FCM Covers kan du designe dit eget, helt unikke cover til din smarthphone for kun 189,-. Det er både beskyttende, sjovt og nemt!

FCM Covers er et nyt tiltag fra FC Midtjylland, hvor alle kan designe deres personlige cover. Du kan frit vælge mellem de allerede designede FCM Covers eller du kan lave dit helt eget cover ved at uploade dine egne billeder. Kun fantasien sætter grænser for hvordan dit unikke cover skal se ud!

Et cover bruges til at beskytte smartphones og tablets mod ridser. FCM Covers er tilpasset hver enkelt smartphone-model og fabrikant, så coveret nemt kan klikkes på telefonen.

FCM Covers leveres i høj kvalitet med et tryk på min. 150 dpi, hvilket sikrer et cover med en stor detaljegrad og et skarpt udseende. Ved at bruge programmet til billederedigering kan du tilpasse dine billeder, så de passer helt nøjagtigt til din telefon.

Nu er spørgsmålet så bare; hvem eller hvad skal på dit cover?
Skal Kristian Baks billede beskytte din smartphone eller vil du hellere have et billede af dine børn? Eller FC Midtjyllands logo? Eller din kæreste? Eller din mor? Eller din hund? Eller dit hus? Eller...?
Kun fantasien sætter grænser for FCM Covers!

>> LAV DIT EGET UNIKKE FCM COVER: TRYK HER