16.12.2013, 14:48 | Af: Administrator

Spændende Masterclass forløb i 2014

I samarbejde med Salgspiloterne lancerer FC Midtjylland to udviklende og uddannende forløb, der hjælper dig til at blive en bedre sælger og en stærkere kommunikatør.

Alle partnere i FC Midtjyllands sponsornetværk eller medlemmer af Netværkssamarbejdet Midt- og Vestjylland kan deltage i de to spændende forløb til en meget fordelagtig pris.

De to masterclasses styres af Salgspiloternes Tony Evald Clausen, der er ekspert i non-verbal kommunikation, og hvad der påvirker menneskers beslutninger. Tony Evald Clausen er en erfaren foredragsholder, der er garant for høj faglighed og inspirerende undervisning.

Du kan læse mere om de to forløb nedenfor.

MASTERCLASS ADFÆRD
Forstå din og dine kunders adfærd

For kun 3.000 kr. per person får du indblik i din og dine kunders adfærd.

Du får ni timers uddannelse i Carl Jung og William Marstons psykologiske adfærdsteorier, og de praktiske værktøjer til at bruge denne viden i din kommunikation med resten af verden. Du får en komplet adfærdsanalyse på dig selv, og du opdager hvordan den indsigt bliver et uvurderligt værktøj i dine samtaler med kunder, kolleger og konen/manden.
På 3 moduler a 3 timer bliver en helt ny verden åbenbaret for dig, og du vil med det samme kunne bruge din viden positivt.

>> Læs mere om Masterclass Adfærd
Tilmeld dig når du trykker her

MASTERCLASS FÅ DIT SALG TIL AT LETTE
Salg – Adfærd – God til at netværk

For kun 2.500 kr. per person får, du og dine kolleger, ni timers udviklende, uddannende og underholdende Masterclass.
Du opdager hvordan du positivt kan styre salget, og spare dig selv for ineffektive indsatser. Du får værktøjerne til at lave den mest effektive salgsindsats business-to-business på 3 moduler a 3 timer.

>> Læs mere om Masterclass Salg
Til melmeld dig, når du trykker her